Χημικά Πίλινγκ Mesoestetic Θεσσαλονίκη Χημικά Πίλινγκ Mesoestetic Θεσσαλονίκη
ΕνδείξειςΛεπτές γραμμές και ρυτίδες, θαμπή όψη και τραχιά υφή του δέρματος, ακμή και ουλές ακμής, διεσταλμένοι πόροι, υπερμελάγχρωση
Χρόνος45 λεπτά
Επίπεδο ΠόνουΑπόλυτα ανεκτό
Αριθμός συνεδριών3-6
ΑναισθησίαΧωρίς
Κόστος
ΑποθεραπείαΉπια ερυθρότητα για μερικές ώρες μετά τη θεραπεία
Πότε θα δω αποτέλεσμαΆμεσα. Η υφή και όψη του δέρματος βελτιώνεται ήδη από την 1η συνεδρία

Ανάλογα με το δερματικό πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, επιλέγουμε ανάμεσα στο γλυκολικό, γαλακτικό, σαλικυλικό, μανδελικό και αζελαϊκό οξύ, τα οποία διαθέτουν διαφορετικές ιδιότητες και επιταχύνουν την ανανέωση του δέρματος. Η θεραπεία Celluma LED συνδυάζεται με τα χημικά peeling για ενίσχυση του αποτελέσματος και μικρότερη αποθεραπεία.

Το χημικό peeling είναι μια δερμοκαλλυντική διαδικασία που προκαλεί επιταχυνόμενη αναγέννηση του δέρματος με ελεγχόμενο τρόπο μέσω της εφαρμογής χημικών απολεπιστικών παραγόντων που χρησιμοποιούνται για να δρουν σε διαφορετικές στιβάδες του δέρματος. Η διαδικασία αυτή, προκαλεί την απολέπιση των επιφανειακών στρωμάτων του δέρματος με σκοπό την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και την αύξηση των  φυσικών ενυδατικών παραγόντων του δέρματος.

Κύριες ενδείξεις και αποτελέσματα

  • Καθαρίζουν και οξυγονώνουν το δέρμα, αφήνοντας το, ενυδατωμένο και ελεύθερο από ρύπους και ακαθαρσίες
  • Ελαχιστοποιούν τους ανοιχτούς πόρους, βελτιώνουν την υφή του δέρματος και αυξάνουν το πάχος της επιδερμίδας
  • Αντιμετωπίζουν τις επιπτώσεις γήρανσης του δέρματος, βελτιώνοντας τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες
  • Ενοποιούν τον τόνο του δέρματος, προσθέτουν φωτεινότητα και ομαλοποιούν δερματικές ατέλειες
  • Μειώνουν τις εκδηλώσεις ακμής και βελτιώνουν την εμφάνιση ουλών

Πόσες εφαρμογές απαιτούνται;

Ο προτεινόμενος αριθμός θεραπειών είναι 4-6 εφαρμογές. Η τακτική συντήρηση (περίπου τέσσερις φορές το χρόνο), διατηρεί την υγιή εμφάνιση του δέρματος, βελτιώνει την υφή και παρέχει ένα προληπτικό αντιγηραντικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, η συχνότητα των θεραπειών εξαρτάται κατά κανόνα από το είδος του χημικού peeling που εφαρμόζεται και από την ένδειξη του.

Χημικά Peeling

Γλυκολικό οξύ

Το γλυκολικό οξύ είναι ένα peeling που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος. Επιταχύνει την απολέπιση των επιφανειακών στρωμάτων της επιδερμίδας και  διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, εμποδίζοντας την πρόωρη γήρανση, ενώ παράλληλα, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα και ενοποιεί τον τόνο του δέρματος.

Γαλακτικό οξύ

Το γαλακτικό οξύ διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και γλυκοζαμινογλυκάνων, των φυσικών ενυδατικών παραγόντων του δέρματος. Βελτιώνει τις γραμμές έκφρασης, τις επιφανειακές ρυτίδες και ενδείκνυται για θαμπό, ξηρό και λεπτό δέρμα καθώς και για ευαίσθητες περιοχές όπως ο λαιμός και το ντεκολτέ λόγω της υψηλής ανοχής του από το δέρμα.

Σαλικυλικό οξύ

Το σαλικυλικό οξύ έχει ισχυρή κερατολυτική, αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση. Ελέγχει τη σμηγματογόνο έκκριση και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος Συγκεκριμένα, για τα ξηρά δέρματα με τάση υπερκερατινοποίησης και τα λιπαρά, επιρρεπή στην ακμή ή σμηγματορροϊκά δέρματα. Παράλλημα, μειώνει το μέγεθος των πόρων, ρυθμίζει τη λιπαρότητα και βελτιώνει τις επιφανειακές ουλές ακμής και τη μέτρια ακτινική υπερκεράτωση.

Azelan Peel

To peeling Azelan αποτελείται από αζελαϊκό και σαλικυλικό οξύ. Το αζελαϊκό οξύ είναι αντιβακτηριδιακό με αντιφλεγμονώδη δράση και ελέγχει τη λιπαρότητα. Το σαλικυλικό οξύ έχει ισχυρή κερατολυτική δράση, αντιμικροβιακές και στυπτικές ιδιότητες. Είναι ιδανικό για ακμή και ουλές ακμής, μεταφλεγμονώδη υπερμελάγχρωση που προκαλείται από αυτή και ακτινική υπερκεράτωση.

Μανδελικό οξύ

To Μανδελικό οξύ διεισδύει ήπια και σταδιακά στον ιστό. Διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου και των πρωτεογλυκάνων, επιτυγχάνοντας την ανανέωση του δέρματος προκαλώντας μια σταδιακή και ομαλή απολέπιση. Ενδείκνυται για λιπαρό και σμηγματορροϊκό δέρμα καθώς και για περιπτώσεις μελαγχρωματικών βλαβών.

Melanoplus peel

To peeling Melanoplus είναι ένας συνδυασμός από Τριχλωροξικό οξύ (TCA), Κοχικό οξύ, Φερουλικό οξύ και ενός ρετινοειδούς (Βexaretinyl complex). Δρα αποτελεσματικά στις πρωτεΐνες του δέρματος και διεγείρει την δραστηριότητα των ινοβλαστών, παράγοντας κολλαγόνο και ελαστίνη. Παράλληλα, έχει λευκαντική δράση περιορίζοντας το ρυθμό βιοσύνθεσης της μελανίνης αλλά και αντιοξειδωτική δράση, εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες, δρώντας ενάντια στη δημιουργία υπερμελαγχρωσης και μεταφλεγμονωδών υπερχρώσεων της ακμής.

Ποια είναι η αποθεραπεία;

Η αποθεραπεία εξαρτάται από το βάθος διείσδυσης του peeling. Η αποθεραπεία θα είναι μικρή έως μηδαμινή. Το δέρμα σας παρουσιάζει ήπια ερυθρότητα για λίγες ώρες μετά τη θεραπεία και ίσως ξεφλουδίσει ελαφρώς μετά από 3-5 ημέρες. Η χρήση αντιηλιακού είναι απαραίτητη.
Μπορείτε να ζητήσετε μία προσφορά από την φόρμα επικοινωνίας πατώντας το παρακάτω κουμπί!

| Ζητήστε ενδεικτικό κόστος


Σχετικά άρθρα