Hollywood Peel με laser Spectra Lutronic Θεσσαλονίκη Hollywood Peel με laser Spectra Lutronic Θεσσαλονίκη
Χρόνος45 λεπτά
Επίπεδο ΠόνουΑνώδυνη
ΑναισθησίαΔεν απαιτείται
Κόστος

Τί είναι το Hollywood Laser Peel;

Το Hollywood Laser Peel είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής θεραπεία προσώπου. Όπως μαρτυρά το όνομά της, πρόκειται για μια άμεσα αποτελεσματική θεραπεία προσώπου, η οποία είναι πρώτη στην προτίμηση των μεγάλων σταρ του Hollywood πριν από κάθε εμφάνιση τους στο κόκκινο χαλί.

Το Hollywood Peel προσφέρει ανανέωση της όψης του προσώπου. Είναι αποτελεσματικό απέναντι στις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες, την ακμή, τις ουλές και τις δυσχρωμίες, ενεργοποιώντας το κολλαγόνο του δέρματος. Με το Hollywood Peel, το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό: μέσα από τον βαθύ καθαρισμό, την ενυδάτωση και τη θρέψη του δέρματος, βελτιώνεται η υφή και η φωτεινότητα του προσώπου.

Η θεραπεία Hollywood Peel πραγματοποιείται στο ιατρείο μας με το εξειδικευμένο μηχάνημα Laser Spectra της εταιρείας Lutronic, το οποίο χειρίζεται το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του ιατρείου, τηρώντας όλους τους κανόνες εφαρμογής του. Η θεραπεία Spectra Hollywood Laser Peel μπορεί να πραγματοποιηθεί μια φορά, σε ειδικές περιστάσεις, όπως για παράδειγμα σε νύφες ή συστηματικά ως κομμάτι της ρουτίνας ομορφιάς.

Πλεονεκτήματα του Spectra Hollywood Laser Peel

Η θεραπεία με Spectra Hollywood Laser Peel της εταιρείας Lutronic, έχει πολλαπλά πλεονεκτήματα που αφορούν τόσο τη διαδικασία της θεραπείας, όσο και τα αποτελέσματα της.

Πιο συγκεκριμένα, η θεραπεία Spectra Hollywood Peel:

 • Αποτελεί μια γρήγορη, άνετη και ήπια διαδικασία
 • Είναι ανώδυνη και δεν απαιτεί αναισθησία
 • Επιτυγχάνει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα
 • Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και τους ιδιαίτερα ευαίσθητους
 • Δεν απαιτεί χρόνο επούλωσης
 • Δεν απαιτεί ειδική προετοιμασία, προφυλάξεις, ρουτίνα περιποίησης προσώπου ή φαρμακευτικές κρέμες
 • Είναι ασφαλής ακόμα και αν γίνεται συχνά και επαναλαμβανόμενα

Παράλληλα, τα αποτελέσματα μιας ολοκληρωμένης θεραπείας Hollywood Peel συμπεριλαμβάνουν:

 • Λαμπερό δέρμα με νεανική όψη
 • Βελτίωση του συνολικού τόνου και της υφής του δέρματος
 • Δέρμα με μόνιμη λάμψη
 • Ενεργοποίηση του κολλαγόνου του δέρματος
 • Μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών, ρυτίδων και ουλών ακμής
 • Μείωση του μεγέθους και της ορατότητας των πόρων
 • Αφαίρεση των νεκρών κυττάρων του δέρματος
 • Εξομάλυνση του τόνου του δέρματος
 • Εξουδετέρωση των δυσχρωμιών
 • Μείωση της ορατής μελάγχρωσης του δέρματος

Διαδικασία θεραπείας Spectra Hollywood Laser Peel

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας Hollywood Laser Peel εφαρμόζεται ένα λεπτό στρώμα λοσιόν άνθρακα στο δέρμα του προσώπου, σαν μια κλασσική μάσκα ομορφιάς (αφήνοντας κενό γύρω από τα μάτια, το στόμα, τη μύτη και περιμετρικά από το τριχωτό της κεφαλής). Η λοσιόν παραμένει στο δέρμα για περίπου 15 – 20 λεπτά.

Έπειτα, εφαρμόζεται το laser Spectra στο δέρμα, στην περιοχή της θεραπείας. Το laser Spectra θέτει την προηγμένη τεχνολογία του στην υπηρεσία της κοσμητικής ιατρικής, προσφέροντας την ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη επιλογή για την διεξαγωγή της θεραπείας Hollywood Peel. Το Laser Spectra χρησιμοποιεί μια φυσική μέθοδο για τη δημιουργία σύντομων παλμών φωτονίων υψηλής έντασης και μεγάλου εύρους, που επεμβαίνουν στο δέρμα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, τo laser Spectra εκπέμπει χαμηλής συχνότητας ήχους, ενώ ενδέχεται το δέρμα να έχει μια αίσθηση ελαφριού μυρμηγκιάσματος ή θερμότητας.

Το laser Spectra εφαρμόζεται για λίγα λεπτά στην περιοχή της θεραπείας με πολλαπλά περάσματα. Μέσω του laser Spectra, αφαιρείται σταδιακά η λοσιόν άνθρακα συμπαρασύροντας το ανώτερο στρώμα του νεκρού δέρματος.

Πιο, συγκεκριμένα, το laser Spectra δρα με δύο τρόπους κατά τη θεραπεία Hollywood Peel:

 1. Στοχεύει στη μελανίνη (μελάγχρωση) των κυττάρων. Διασπώντας τη με φυσικό τρόπο.
 2. Προκαλεί θέρμανση στο χόριο, στις βαθύτερες στοιβάδες τις επιδερμίδας, προκαλώντας συστολή του δέρματος και ενεργοποίηση του κολλαγόνου.

Το Spectra Hollywood Laser Peel είναι μια ήπια θεραπεία, για αυτό και μπορεί να πραγματοποιηθεί μια φορά ή να επαναληφθεί (μηνιαία ή συχνότερα, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος). Δεν απαιτεί χρόνο επούλωσης ή ανάρρωση και ούτε παρενέργειες. Είναι ανώδυνη και για την πραγματοποίησή της δεν απαιτείται κάποιο είδος αναισθησίας. Η διαδικασία της θεραπείας Spectra Hollywood Laser Peel διαρκεί συνήθως 45 λεπτά. Έτσι, μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς φόβο πριν από εκδηλώσεις ή ειδικές περιστάσεις και να προγραμματιστεί εύκολα ανάμεσα σε υποχρεώσεις και εργασίες.

Μετά τη θεραπεία Spectra Hollywood Laser Peel

Μετά τη θεραπεία Spectra Hollywood Laser Peel, καθώς δεν απαιτείται χρόνος επούλωσης, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες συμβουλές φροντίδας του δέρματος που πρέπει να τηρούνται. Ωστόσο, προτείνεται η αποφυγή έκθεσης του δέρματος στον ήλιο, η καθημερινή και συστηματική χρήση αντηλιακού προσώπου, η αποφυγή του τριψίματος του προσώπου και της πολύωρης επαφής με νερό ή υγρασία, όπως για παράδειγμα σε θάλασσα, πισίνα, σάουνα και τζακούζι για μερικές εβδομάδες μετά τη θεραπεία.
Μπορείτε να ζητήσετε μία προσφορά από την φόρμα επικοινωνίας πατώντας το παρακάτω κουμπί!

| Ζητήστε ενδεικτικό κόστος


Σχετικά άρθρα