Εκγύμναση των μυών με EMSlimPRO® Θεσσαλονίκη Εκγύμναση των μυών με EMSlimPRO® Θεσσαλονίκη
Χρόνος30 λεπτά
Επίπεδο ΠόνουΑνώδυνη
Διάρκεια αποτελέσματος 6 έως 12 μήνες
Κόστος
Διάρκεια αποθεραπείαςΜηδενική

Το EMSlimPRO® είναι ένα μηχάνημα 3ης γενιάς, μη επεμβατικής τεχνολογίας που χρησιμοποιεί ενέργεια HI-EMT (High Intensity Electromagnetic Trainer) για την εκγύμναση των μυών με τη μέγιστη ισχύ των δυνατοτήτων τους (επιτρέπει δηλαδή στο μυ να εργαστεί με τη μέγιστη χωρητικότητά του). Αυτή η μυϊκή προπόνηση υψηλής έντασης οδηγεί στην άμεση αναδόμηση και ενίσχυση των μυών, καθώς και στην αποτελεσματική καύση λίπους.

Το καινοτόμο σύστημα EMSlimPRO® είναι μια μη επεμβατική, ανώδυνη διαδικασία που μπορεί να τονώσει και να ανυψώσει τους γλουτούς χωρίς να απαιτείται υπερβολική άσκηση ή επεμβατική χειρουργική επέμβαση.

Τι είναι το EMSlimPRO®;

Το EMSlimPRO® — διαμόρφωση σώματος με μαγνητικά κύματα — είναι μια μοναδική μέθοδος για τη σύσφιξη των γλουτών χωρίς χειρουργική επέμβαση ή για την μη επεμβατική αφαίρεση των ενοχλητικών λιπών στους γοφούς και την κοιλιά. Κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας EMSlimPRO®, συσσωρεύεται περίπου 16% μυς και χάνεται περίπου 19% λίπος στην ίδια διαδικασία. Μακροπρόθεσμα, η θεραπεία βοηθά σε μια τονωμένη, ιδανική εικόνα σώματος. Η συσκευή μας, λειτουργεί με απίστευτη ισχύ 2x 3,5 Tesla (Newton ανά αμπέρ και ανά μέτρο).

Ποια τα οφέλη της χρήσης του EmSlim?

Το προηγμένο τεχνολογικά ιατρικό μηχάνημα EmSlim χρησιμοποιείται για την ολοκληρωτική ενεργοποίηση κάθε μυϊκής ομάδας. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του μηχανήματος μας είναι ότι σε αντίθεση με την φυσική άσκηση όπου δραστηριοποιείται (σε μέγιστες τιμές) το 70% του μυός, με το EmSlim επιτυγχάνεται ενεργοποίηση της τάξεως του 100%! Συγκεκριμένα, στην εκάστοτε συνεδρία πραγματοποιούνται πάνω από 20.000 συσπάσεις οι οποίες στοχεύουν με αποτελεσματικότητα 100% στην μυική ομάδα που σας ενδιαφέρει!

Σε ποια σημεία χρησιμοποιείται περισσότερο?

Τα σημεία στα οποία χρησιμοποιείται κατά κόρον το καινοτόμο μηχάνημα του EmSlim είναι τα εξής:

 1. Γλουτοί : πάνω από 20.000 στοχευμένες συσπάσεις στους γλουτούς! Το σημαντικό πλεονέκτημα που προσφέρει το μηχάνημα μας, είναι ότι επιτυγχάνεται η επιθυμητή υπερτροφία χωρίς ωστόσο να παρατηρείται αύξηση μη επιθυμητού όγκου στους μηρούς, αρνητική απόρροια της φυσικής εκγύμνασης που πραγματοποιούν κατά κανόνα οι γυναίκες με σκοπό να βελτιώσουν την εικόνα των γλουτών τους, κάνοντας πολλά και επίπονα
  «καθίσματα».
 2. Κοιλιακοί: Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη που παρέχει το μηχάνημα EmSlim, είναι η επίπεδη κοιλιά και η αισθητή αύξηση της μεταβολικότητας η οποία οδηγεί σε σημαντική απώλεια λίπους στην κοιλιακή χώρα. Το αποτέλεσμα ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς οι οποίοι επιθυμούν άμεσα, ορατά αποτελέσματα.

Ποιος ο Μηχανισμός Δράσης?

Με την εφαρμογή ακίνδυνου υψηλού και εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HIFEM( High Intensity Focused Electromagnetic Field Technologh) παρατηρείται έντονη δράση στους κινητικούς νευρώνες των μυών. Με την προηγμένη αυτή τεχνολογία κερδίζουμε πάνω από 20.000 μέγιστες συσπάσεις (supramaximal) στο 100% της μυϊκής ομάδας που πραγματοποιείται η εφαρμογή! Η αδιάλειπτη συχνότητα των συσπάσεων, δεν επιτρέπεται η χαλάρωση των μυϊκών ινών με αποτέλεσμα την αύξηση του όγκου και του αριθμού των μυών! Η ενέργεια που απαιτείται για την σύσπαση τους προέρχεται από τον καταβολισμό των λιπαρών οξέων. Εν ολίγοις, επιτυγχάνεται μυϊκή υπερτροφία και καύση λίπους ταυτόχρονα!

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται?

Οι συνεδρίες οι οποίες απαιτούνται είναι 4-6, ιδανικά 2 την εβδομάδα

Είναι ασφαλές?

Το EmSlim έχει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και κρίνεται απόλυτα ασφαλές.

Επίπεδο πόνου

Δεν πρόκειται για μία επίπονη διαδικασία! Περισσότερο δίνει την αίσθηση ενός έντονου μασάζ.

Θεραπεία

Σύντομος χρόνος θεραπείας, διάρκειας 20-30 λεπτών με τουλάχιστον 4 συνεδρίες προγραμματισμένες με διαφορά 2-3 ημερών.

Αποτελέσματα & Πόσο διαρκούν;

Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά συνήθως μετά και τη δεύτερη συνεδρία ενώ συνεχίζεται να παρατηρείται βελτίωση ακόμα και 1 μήνα μετά το πέρας των συνεδριών.

Τα αποτελέσματα διαρκούν συνήθως 6 έως 12 μήνες ωστόσο αυτό εξαρτάται φυσικά και από το γενικότερο τρόπο ζωής που επιλέγετε να κάνετε, ενώ θετικά επηρεάζουν και οι συνεδρίες συντήρησης οι οποίες βοηθούν ακόμη περισσότερο στη διατήρηση του αποτελέσματος που επιθυμείτε.

Σε ποια σημεία χρησιμοποιείται?

 1. Ανόρθωση και όγκος γλουτών
 2. Μείωση λίπους κοιλιάς και γράμμωση μυών
 3. Ανόρθωση βραχιόνων
 4. Ανόρθωση μηρών

Αντενδείξεις:

 • Βηματοδότης
 • Επιληψία
 • Εγκυμοσύνη
 • Μεταλλικά εμφυτεύματα στα σημεία εφαρμογής
 • Πνευμονική ανεπάρκεια

Γιατί το EmSlim και όχι κάποιο άλλο;

Σίγουρα αναρωτιέστε ποια είναι η διαφορά από τα υπόλοιπα μηχανήματα τα οποία διαφημίζοντας το εμπόριο και εγγυώνται άμεσα αποτελέσματα.

Η ειδοποιός διαφορά του EmSlim από τα υπόλοιπα μηχανήματα του εμπορίου, τα οποία πραγματοποιούν μία πολύ επιφανειακή ενεργοποίηση των μυών, είναι ότι αποτελεί μία ιατρική θεραπεία. Από την πρώτη στιγμή της εφαρμογής στο EmSlim νιώθετε την μυϊκή σύσπαση σε όλο το βάθος του μυός, με συνέπεια τα αποτελέσματα να είναι υπερπολλαπλάσια.
Μπορείτε να ζητήσετε μία προσφορά από την φόρμα επικοινωνίας πατώντας το παρακάτω κουμπί!

| Ζητήστε ενδεικτικό κόστος


Σχετικά άρθρα