Facelift Θεσσαλονίκη Facelift Θεσσαλονίκη
Χρόνος2-4 ώρες
Επίπεδο ΠόνουΜικρό
Διάρκεια αποτελέσματος10-12 χρόνια
ΤεχνικήΟλικό lifting / Χαμηλό lifting
ΑναισθησίαΕνσυνείδητη αναισθησία (Μέθη / Γενική Αναισθησία)
Κόστος

Το facelift (ρυτιδεκτομή) είναι η ιδανική λύση για όσες και όσους επιθυμούν να αποκτήσουν νεανική εμφάνιση και αυτό δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί μη επεμβατικά. Η διάρκεια του υπολογίζεται στα 10 περίπου χρόνια. Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιείται σε ιδιωτική κλινική πλήρως εξοπλισμένη και ο χρόνος ανάρρωσης όπως επίσης και ο πόνος μετεγχειρητικά  είναι ελάχιστος. Έπειτα από διάστημα 3-5 ημερών όταν οι γάζες αφαιρεθούν, θα είστε σε θέση να συνεχίσετε κανονικά τις δραστηριότητες σας χρησιμοποιώντας make up για να καλύψετε πιθανούς μώλωπες. Τα ράμματα αφαιρούνται σε διάστημα 6-7 ημερών.

Με το πέρασμα του χρόνου, η φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης, η βαρύτητα και οι βλάβες που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία εμφανίζονται στο πρόσωπο και στο λαιμό μας. Τα ζυγωματικά εμφανίζονται επίπεδα και η νεανική όψη του προσώπου χάνεται. Η γραμμή του σαγονιού χαλαρώνει και περιστοματικά  εμφανίζονται  βαθιές ρυτίδες ενώ και ο λαιμός συνήθως εμφανίζει χαλαρότητα.

Το facelift, συχνά συνοδεύεται με την ανόρθωση του λαιμού και αποτελεί μια από τις πιο αποτελεσματικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση της φυσικής διαδικασίας γήρανσης του προσώπου και του λαιμού. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας στο ιατρείο ο γιατρός θα συζητήσει μαζί σας για τους στόχους και τις προσδοκίες σας και θα σας συστήσει την καταλληλότερη θεραπεία ή τον συνδυασμό θεραπειών για εσάς. Στόχος μας είναι να αισθάνεστε και να δείχνετε ξεκούραστη, ανανεωμένη και απόλυτα φυσική.

Ιδανικοί υποψήφιοι για facelift είναι οι ασθενείς που επιθυμούν να βελτιώσουν:

  • Χαλάρωση του δέρματος του προσώπου
  • Τις βαθιές ρυτίδες που σχηματίζονται κατά μήκος της μύτης και επεκτείνονται στη γωνία του στόματος
  • Τις χαλαρές περιοχές στην περιοχή του λαιμού.

Τι ακριβώς είναι το Facelift?

Το facelift είναι μια χειρουργική μέθοδος κατα την οποία μειώνεται το περιττό δέρμα κάνοντας το πρόσωπο να δείχνει νεότερο. Κατά τη γήρανση του προσώπου χάνεται όχι μόνο η σπαργή του δέρματος αλλα και η οστική μάζα του προσώπου. Πρόσθετες επεμβάσεις οι οποίες μπορεί να κρίνονται απαραίτητες για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων είναι η ανόρθωση λαιμού, η βλεφαροπλαστική, η λιποαναρρόφηση, η αυτόλογη έγχυση λίπους, η ανόρθωση μετώπου και ανόρθωση των όφρεων.Παράλληλα, το facelift μπορεί να συνδυαστεί και με μη επεμβατικές μεθόδους που βελτιώνουν την όψη του δέρματος.

Πώς πραγματοποιείται η χειρουργική επέμβαση;

Η επέμβαση πραγματοποιείται σε πλήρως εξοπλισμένη ιδιωτική κλινική. Ανάλογα με την περίσταση ακολουθείται η τεχνική facelift που έχει προεγχειρητικά συμφωνηθεί μεταξύ του γιατρού και του ασθενούς.

Σχετικά με την διαδικασία

Η διάρκεια ενός facelift εξαρτάται από τον συνδυασμό των διαδικασιών που θα διενεργηθούν.

Τομές

Ένα παραδοσιακό facelift αρχίζει με τομή από το τριχωτό της κεφαλής κροταφικά, επεκτείνεται μπροστά και γύρω από τα αυτιά για να καταλήξει στο τριχωτό της κεφαλής πίσω από αυτά. Η τομή ενός mini- facelift συνήθως διενεργείται αποκλειστικά γύρω από τα αυτιά. Εάν συμπεριλαμβάνεται και ανόρθωση λαιμού στη θεραπεία σας, θα γίνει και μια μικρή τομή κάτω από το πηγούνι. Μέσω αυτών των τομών, επιτυγχάνεται η στήριξη των υποκείμενων μυών του προσώπου και του λαιμού. Το λίπος επανατοποθετείται ή μεταφέρεται όπου κρίνεται απαραίτητο και το περιττό δέρμα αφαιρείται και επανασυρράπτεται για να δημιουργηθεί ξανά το επιθυμητό περίγραμμα και η νεανική όψη.

Πότε θα δω τα τελικά αποτελέσματα του face lift;

Τα τελικά αποτελέσματα της επέμβασης εμφανίζονται συνήθως για πρώτη φορά μετά το διάστημα των 6 εβδομάδων με συνεχείς βελτιώσεις στην εικόνα καθώς η διαδικασία επούλωσης ολοκληρώνεται πλήρως μετά την πάροδο 12 μηνών.

Υπάρχουν μη χειρουργικές θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν τα αποτελέσματα να διατηρηθούν;

Φυσικά και υπάρχουν πολλές μη χειρουργικές επεμβάσεις οι οποίες μπορούν να διατηρήσουν το πρόσωπό σας νεανικό και φρέσκο.

Αυτές είναι:

  • Botox
  • Dermal Fillers
  • Lazer

Είναι τα αποτελέσματα του face lifting μόνιμα;

Τα αποτελέσματα του Facelift είναι στην ουσία μόνιμα, ωστόσο, οφείλουμε να ενημερώσουμε πως η επέμβαση δεν μπορεί να σταματήσει τη φυσιολογική γήρανση του προσώπου σας. Βέβαια, για ασθενείς οι οποίοι φροντίζουν το δέρμα τους αποφεύγουν το κάπνισμα και την υπερβολική έκθεση στον ήλιο, μπορούν να απολαμβάνουν πλήρως τα οφέλη ενός Facelift για πολλά χρόνια ακόμα.
Μπορείτε να ζητήσετε μία προσφορά από την φόρμα επικοινωνίας πατώντας το παρακάτω κουμπί!

| Ζητήστε ενδεικτικό κόστος


Σχετικά άρθρα