Αυξητική Χειλιών – Πλαστική Χειλιών Θεσσαλονίκη Αυξητική Χειλιών – Πλαστική Χειλιών Θεσσαλονίκη
Χρόνος20 με 30 λεπτά
Επίπεδο ΠόνουΜικρό
Διάρκεια αποτελέσματος9 έως 12 μήνες
ΑναισθησίαΤοπική αναισθησία
Κόστος

Η αυξητική χειλιών είναι ιατρικός όρος που αναφέρεται σε επεμβατικές ή ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους με μόνιμο ή παροδικό αποτέλεσμα, που χρησιμοποιούνται για την αισθητική διόρθωση και αύξηση των χειλιών. Η αυξητική χειλιών μπορεί να πραγματοποιηθεί σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, προδίδοντας μια νέα εικόνα στα χείλη, εναρμονισμένη με τις αναλογίες του προσώπου και τις προσδοκίες του ατόμου. Αποτελεί μια γρήγορη, ανώδυνη, ασφαλή και αποτελεσματική διαδικασία όταν αυτή διενεργείται από εξειδικευμένο γιατρό.

Ιδανικοί υποψήφιοι για αυξητική χειλιών

Οι ιδανικοί υποψήφιοι για αυξητική χειλιών είναι άτομα που επιθυμούν να διορθώσουν, να μεγαλώσουν ή να τονίσουν τα φυσικά χείλη τους, τα οποία εμφανίζουν ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • Μικρό μέγεθος ή όγκο χειλιών
  • Απώλεια όγκου ή χαλάρωση των χειλιών εξαιτίας της γήρανσης
  • Ασυμμετρία
  • Χαλάρωση και ρυτίδες στο δέρμα που βρίσκεται γύρω από τα χείλη

Μέθοδοι αυξητικής χειλιών

Η αυξητική χειλιών μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω τεσσάρων διαφορετικών μεθόδων, τριών ελάχιστα επεμβατικών και μιας επεμβατικής, ανάλογα με την ανατομία των χειλιών, τις ιδιαιτερότητες και τις επιθυμίες του ασθενούς σε σχέση με το αποτέλεσμα:

  • Αυξητική χειλιών με υαλουρονικό οξύ (fillers).
    Η αυξητική χειλιών με υαλουρονικό οξύ είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία στην οποία πραγματοποιείται έγχυση υαλουρονικού οξέος στα χείλη μέσω ένεσης. Είναι μια ανώδυνη και ασφαλής διαδικασία, διάρκειας 20 έως 30 λεπτών, η οποία διορθώνει τις ατέλειες στο σχήμα και το μέγεθος των χειλιών σταδιακά, προσδίδοντας φυσικό αποτέλεσμα. Η αυξητική χειλιών με υαλουρονικό οξύ πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία μέσα σε μία ή περισσότερες συνεδρίες, ενώ το τελικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται εντός 2 εβδομάδων και διαρκεί περίπου 9 έως 12 μήνες.
  • Αυξητική χειλιών με λιπομεταφορά.
    Η αυξητική χειλιών με λιπομεταφορά είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία η οποία  μοιάζει με αυτή των fillers υαλουρονικού οξέος, όπου πραγματοποιείται λιπομεταφορά (μεταμόσχευση λίπους) από ένα ή περισσότερα σημεία του σώματος (συνήθως από την κοιλιακή χώρα) στα χείλη.


Αναισθησία αυξητικής χειλιών

Η αυξητική χειλιών πραγματοποιείται στην πλειονότητα των περιπτώσεων με την εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας.

Μετά την αυξητική χειλιών

Άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα. Ενδέχεται να υπάρξει μικρό οίδημα στην περιοχή.

Κόστος αυξητικής χειλιών

Το κόστος της αυξητικής χειλιών εξαρτάται από την μέθοδο που θα χρησιμοποιηθεί και βασίζεται στις ιδιαιτερότητες του ασθενούς. Επίσης, το κόστος εξαρτάται από την εταιρεία του υαλουρονικού οξέος και την ποσότητα που θα χρησιμοποιηθεί.
Μπορείτε να ζητήσετε μία προσφορά από την φόρμα επικοινωνίας πατώντας το παρακάτω κουμπί!

| Ζητήστε ενδεικτικό κόστος


Σχετικά άρθρα