Καθαρισμός Προσώπου Θεσσαλονίκη Καθαρισμός Προσώπου Θεσσαλονίκη
ΕνδείξειςΜπλοκαρισμένοι πόροι, τραχιά υφή, θαμπή επιδερμίδα, σπυράκια και μαύρα στίγματα
Χρόνος75-90 λεπτά
Επίπεδο ΠόνουAνώδυνο
Αριθμός συνεδριών1 συνεδρία, με διαφορετική συχνότητα ανάλογα τον τύπο του δέρματος
ΑναισθησίαΧωρίς
Κόστος
ΑποθεραπείαΜηδενική
Πότε θα δω αποτέλεσμαΆμεσα. Το δέρμα δείχνει πιο καθαρό και λαμπερό αμέσως μετά τη θεραπεία

Με τον καθαρισμό έχουμε ένα πιο υγιές και καθαρό δέρμα, κάνοντας μια ήπια απολέπιση, εξαγωγή σμήγματος με τη χρήση ατμού και σπάτουλας υπερήχων, χρήση υψίσυχνων για αντισηψία και θρέψη, μασάζ με βιταμίνη Α και χρήση φωτοθεραπείας LED, καθώς και επιλογή μάσκας peel off για μια ολοκληρωμένη θεραπεία καθαρισμού.

O καθαρισμός προσώπου είναι μια θεραπεία από την οποία μπορούν να επωφεληθούν όλοι οι τύποι δέρματος, σε διαφορετική συχνότητα εφαρμογής για την κάθε επιδερμίδα. Με τον βαθύ καθαρισμό επιτυγχάνουμε αποσυμφόρηση του δέρματος, βελτίωση της απορροφητικότητα της επιδερμίδας, καθώς και πιο λαμπερό και υγιές δέρμα.

Ποιά είναι η αποθεραπεία;

Ο βαθύς καθαρισμός διαρκεί 75-90 λεπτά. Είναι μια ανώδυνη θεραπεία πολλών βημάτων, χωρίς αποθεραπεία, καθώς με τη χρήση της φωτοθεραπείας LED αλλά και καταπραϋντικής μάσκας της επιλογής μας στο τέλος της θεραπείας υποχωρεί η ερυθρότητα και οποιοσδήποτε ερεθισμός, αφήνοντας το δέρμα υγιές και λαμπερό.

Κύριες ενδείξεις

  • Βελτιώνεται η όψη του θαμπού δέρματος
  • Αφαιρούνται τα μαύρα στίγματα και τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας
  • Προάγει μια πιο υγιή και λαμπερή επιδερμίδα
  • Ενυδατώνει το αφυδατωμένο δέρμα
  • Απομακρύνονται οι ατμοσφαιρικοί ρύποι και το περίσσιο σμήγμα από τους πόρους του δέρματος

Θεραπεία καθαρισμού

Η θεραπεία καθαρισμού αποτελείται από τα εξής βήματα:

  1. Γίνεται καθαρισμός του δέρματος και απολέπιση της επιδερμίδας με προϊόν με κόκκους ή ένζυμα ανάλογα με τον τύπο του δέρματος
  2. Χρησιμοποιείται ατμός για να ανοίξει τους πόρους σας για βαθύτερο καθαρισμό και για να μαλακώσει επίσης τα μαύρα στίγματα, καθιστώντας τη διαδικασία αφαίρεσης τους πιο εύκολη. Ο συνδυασμός ζεστού ατμού και αύξησης της εφίδρωσης διαστέλλει επίσης τα αιμοφόρα αγγεία σας και αυξάνει την κυκλοφορία για θρέψη του δέρματος και καλύτερη οξυγόνωση.
  3. Χρησιμοποιείται συσκευή σπάτουλας υπερήχων για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και στη συνέχεια γίνεται εξαγωγή σμήγματος όπου χρειάζεται χρησιμοποιώντας και ειδικό εργαλείο σε συγκεκριμένες περιοχές για καλύτερο αποτέλεσμα.
  4. Χρησιμοποιούνται υψίσυχνα για αντισηψία του δέρματος, βελτίωση της κυκλοφορίας και θρέψη του δέρματος.
  5. Τέλος, το μασάζ προσώπου με λάδι με βιταμίνη Α καθώς και η φωτοθεραπεία με φως LED καταπραϋνουν το πρόσωπο, βελτιώνουν την κυκλοφορία και προωθούν την παραγωγή κολλαγόνου. Μπορούμε να προσθέσουμε και μάσκα peel off ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματος μας.

 

Ποια είναι η συχνότητα που πρέπει να γίνεται ένας βαθύς καθαρισμός;

Αυτό εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος. Μια ξηρή/κανονική επιδερμίδα χρειάζεται πιο σπάνια βαθύ καθαρισμό προσώπου, περίπου μια φορά το εξάμηνο ή και μια φορά το χρόνο, ενώ μια λιπαρή επιδερμίδα μπορεί να χρειάζεται έναν επαγγελματικό καθαρισμό προσώπου ακόμη και κάθε δύο με τρεις μήνες. Η υπεύθυνη των αισθητικών θεραπειών στο ιατρείο μας μπορεί να σας καθοδηγήσει για τη συχνότητα που χρειάζεται η δική σας επιδερμίδα έναν καθαρισμό προσώπου.

Συνδυάζεται με άλλες θεραπείες;

O καθαρισμός προσώπου είναι η ιδανική θεραπεία πριν από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία αποφασίσετε να κάνετε, καθώς μεγιστοποιεί την απορροφητικότητα της επιδερμίδας σας αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος και ενισχύει έτσι την αποτελεσματικότητα άλλων θεραπειών. Την ίδια μέρα μπορεί να γίνει συνδυαστικά με μεσοθεραπεία προσώπου την οποία μπορούμε να επιλέξουμε με βάση τις ανάγκες και τον τύπο του δέρματος.

Είναι επώδυνο;

Είναι μια ανώδυνη θεραπεία πολλών βημάτων, χωρίς αποθεραπεία, καθώς με τη χρήση της φωτοθεραπείας LED αλλά και καταπραϋντικής μάσκας της επιλογής μας στο τέλος της θεραπείας υποχωρεί η ερυθρότητα και οποιοσδήποτε ερεθισμός, αφήνοντας το δέρμα υγιές και λαμπερό.
Μπορείτε να ζητήσετε μία προσφορά από την φόρμα επικοινωνίας πατώντας το παρακάτω κουμπί!

| Ζητήστε ενδεικτικό κόστος


Σχετικά άρθρα