Αντιρυτιδική Θεραπεία Θεσσαλονίκη Αντιρυτιδική Θεραπεία Θεσσαλονίκη
Χρόνος10 λεπτά
Επίπεδο ΠόνουΑνώδυνη
ΑναισθησίαΤοπική αναισθησία
Κόστος

Πρόκειται για μια εγκεκριμένη θεραπεία από τον οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ. Εξαιτίας της επαναλαμβανόμενης κίνησης στους μυς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος και της εξασθένησης του κολλαγόνου και της ελαστίνης, οι λεπτές γραμμές έκφρασης δύναται να γίνουν στατικές. Η θεραπεία αυτή εξισορροπεί τους υπερδραστικούς μυς που συστέλλονται, καθιστώντας λιγότερο αισθητές τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες ενώ παράλληλα διατηρούν τη φυσική κίνηση και υφή του δέρματος. Επιτυγχάνεται έτσι, ένα πιο λείο μέτωπο, ανύψωση των  βλεφάρων, εξομάλυνση των οριζόντιων γραμμών αλλά και των έντονων μυών που εμφανίζονται κατακόρυφα στο λαιμό.

Σχετικά με τη διαδικασία

Η θεραπεία διαρκεί γύρω στα 10 λεπτά. Ο γιατρός εφαρμόζει μικρό-ενέσεις που στοχεύουν τις δυναμικές ρυτίδες. Καθώς δεν απαιτείται αποθεραπεία, μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητες σας. Ωστόσο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε ότι αφορά την έκθεση στον ήλιο για τις επόμενες 2 ημέρες μετά τη θεραπεία και αποφυγή έντονης άσκησης. Ο γιατρός πραγματοποιεί  όλες τις θεραπείες μετά από λεπτομερή ανάλυση του προσώπου και συζήτηση.

Πότε θα δω αποτέλεσμα;

Τα αποτελέσματα εκδηλώνονται εντός 4-10 ημερών και μπορεί να διαρκέσουν από 4-6 μήνες.

Πόσες εφαρμογές απαιτούνται;

Συνήθως μπορείτε να επιτύχετε το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα σε 1 θεραπεία.

Eίναι η διαδικασία επώδυνη;

Oι περισσότεροι ασθενείς δεν θεωρούν αυτή τη θεραπεία επώδυνη. Η θεραπεία δεν απαιτεί αναισθητική κρέμα. 

Υπάρχει αποθεραπεία;

Είναι μια θεραπεία που μπορεί να προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος ή ελεύθερου απογεύματος, καθώς δεν απαιτείται αποθεραπεία μετά από αυτή.
Μπορείτε να ζητήσετε μία προσφορά από την φόρμα επικοινωνίας πατώντας το παρακάτω κουμπί!

| Ζητήστε ενδεικτικό κόστος


Σχετικά άρθρα