Αιδοιοπλαστική Θεσσαλονίκη Αιδοιοπλαστική Θεσσαλονίκη
Χρόνος1 ώρα
Επίπεδο ΠόνουΜικρό
Διάρκεια αποτελέσματοςΜόνιμο
ΤεχνικήΑνάλογα το περιστατικό
ΑναισθησίαΤοπική / Ενσυνείδητη αναισθησία (Μέθη)
Κόστος€ €
Διάρκεια αποθεραπείας2-4 εβδομάδες

Αιδοιοπλαστική είναι η αναδιαμόρφωση του αιδοίου και η μείωση του μεγέθους των μεγάλων ή ασύμμετρων εσωτερικών ή εξωτερικών χειλών του. Τα προβλήματα του μεγέθους και του σχήματος μπορεί να οφείλονται είτε στην κληρονομικότητα είτε στην αύξηση ή απώλεια βάρους αλλά και στη φυσιολογική διαδικασία γήρανσης. Πλέον, υπάρχει η δυνατότητα κάθε γυναίκα να κερδίσει ξανά την αυτοπεποίθηση της. 

Ιδανικές υποψήφιες για αιδοιοπλαστική είναι γυναίκες που:

  • Ενοχλούνται από την ασυμμετρία ή το μέγεθος των εσωτερικών χειλών τους.
  • Έχουν δυσφορία κατά τη διάρκεια της ερωτικής τους επαφής ή άλλων δραστηριοτήτων.
  • Ενοχλούνται από την εμφάνιση τους όταν φοράνε μαγιό ή άλλου τύπου ρουχισμό.
  • Επιθυμούν μία πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση των αιδοιικών χειλών τους.

Σχετικά με την διαδικασία

Ο ιατρός πραγματοποιεί τις χειρουργικές επεμβάσεις σε ιδιωτική κλινική πλήρως εξοπλισμένη. Η διαδικασία συνήθως διαρκεί 1-2 ώρες και εξαρτάται από τη μέθοδο που θα χρησιμοποιηθεί και από το εκάστοτε  περιστατικό.  

Αναισθησία

Ο ιατρός σε συνεργασία με τον αναισθησιολόγο θα χρησιμοποιήσουν την αναισθησία που απαιτείται για να είστε ασφαλείς κατά τη διάρκεια της επέμβασης. 

Τομές

Η μείωση του μεγέθους μπορεί να γίνει με τη βοήθεια είτε της λιποαναρρόφησης είτε της χειρουργικής εκτομής ανα περίπτωση. Να σημειωθεί πως οι τομές γίνονται σε σημεία τα οποία δεν είναι εμφανή. 

Ανάρρωση και αποτελέσματα

Η διάρκεια της ανάρρωσης ποικίλει από άτομο σε άτομο. Είναι απόλυτα φυσικό να παρουσιαστούν κάποιοι μώλωπες ή οίδημα, όπως και μια μικρή δυσφορία μετά την επέμβαση. Την ημέρα της επέμβασης, συνιστάται ξεκούραση στο κρεβάτι ενώ οι περισσότεροι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους εντός χρονικού  διαστήματος 3 έως 7 ημερών. Ο γιατρός συνιστά την αποχή από έντονη δραστηριότητα και τη σεξουαλική επαφή για μερικές εβδομάδες μετά την επέμβαση σας. 

Πόσο σύντομα μπορώ να έχω σεξουαλικές επαφές μετά από την αιδοιοπλαστική;

Το συντομότερο διάστημα όπου επιτρέπεται ξανά η σεξουαλική επαφή μετά την επέμβαση της αιδοιοπλαστικής, τοποθετείται περίπου στις 30 ημέρες.

Αν αποφασίσω να κάνω την επέμβαση, πόσο σύντομα μπορούμε να το προγραμματίσουμε;

Από τη στιγμή που η ενδιαφερόμενη πάρει την απόφαση και είναι σίγουρη για αυτή, η επέμβαση μαζί με τις απαραίτητες εξετάσεις, προγραμματίζεται για μερικές εβδομάδες αργότερα.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι μιας αιδοιοπλατικής;

Ως μεγαλύτερος κίνδυνος μιας αιδοιοπλαστικης επέμβασης θεωρείται η διάσπαση τραύματος.

Πότε προτείνεται η πλαστική μικρών χειλέων αιδοίου;

Η πλαστική επέμβαση μικρών χειλέων αιδοίου προτείνεται στις ενδιαφερόμενες γυναίκες οι οποίες ενοχλούνται από την υπερτροφία για καθαρά αισθητικούς λόγους είτε επειδή επηρεάζουν την ποιότητα ζωής τους στις καθημερινές δραστηριότητες.
Μπορείτε να ζητήσετε μία προσφορά από την φόρμα επικοινωνίας πατώντας το παρακάτω κουμπί!

| Ζητήστε ενδεικτικό κόστος


Σχετικά άρθρα