Θεραπεία φωτός CELLUMA LED Θεσσαλονίκη Θεραπεία φωτός CELLUMA LED Θεσσαλονίκη
ΕνδείξειςΛεπτές γραμμές και ρυτίδες, θαμπή επιδερμίδα, ακμή
Χρόνος15 εώς 30 λεπτά
Επίπεδο ΠόνουΑνώδυνο
Αριθμός συνεδριών6-12 συνεδρίες
ΑναισθησίαΧωρίς
Κόστος
ΑποθεραπείαΜηδενική
Πότε θα δω αποτέλεσμαΆμεσα

Το μπλε φως LED λειτουργεί σκοτώνοντας τα βακτήρια που προκαλούν εξάρσεις ακμής, μειώνοντας παράλληλα τη φλεγμονή, τα σπυράκια και την ερυθρότητα. Το κόκκινο φώς ενισχύει τη φυσική ικανότητα του σώματός μας να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη. Είναι μια πιο φυσική, χωρίς χημικά, εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές ιατρικές θεραπείες. Συνήθως συνδυάζεται και με άλλες θεραπείες για ενίσχυση των αποτελεσμάτων τους.

Η NASA ανέπτυξε την τεχνολογία LED για να επιταχύνει την επούλωση των πληγών και την εκ νέου ανάπτυξη των ανθρώπινων ιστών. Τα θεραπευτικά οφέλη του LED έχουν αναλυθεί σε χιλιάδες κλινικές μελέτες και άρθρα. Η έρευνα έχει δείξει ότι η θεραπεία με φως LED μπορεί να βοηθήσει στην ομαλή υφή, στη βελτίωση της σφριγηλότητας και της ανθεκτικότητας του δέρματος, στην αύξηση της δραστηριότητας του λεμφικού συστήματος, στην αποκατάσταση της φυσικής κυτταρικής δραστηριότητας και στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου. Η θεραπεία Celluma LED Light είναι μια θεραπεία που έχει εγκριθεί από τον Αμερικανικό οργανισμό φαρμάκων και τροφίμων (FDA).

Κύριες ενδείξεις και αποτελέσματα

  • Αναζωογόνηση του δέρματος και μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν και μετά από χειρουργικές επεμβάσεις για να μειώσει τη συχνότητα εμφάνισης υπερτροφικών ουλών και χηλοειδών και να επιταχύνει την επούλωση των ιστών
  • Επιταχύνει την επούλωση πληγών
  • Μειώνει την αποθεραπεία άλλων θεραπειών όταν χρησιμοποιείται μετά από αυτές
  • Ενισχύει σημαντικά τα αποτελέσματα οποιασδήποτε άλλης θεραπείας όταν χρησιμοποιείται συνδυαστικά με αυτή
  • Αυξάνει την απορρόφηση των προϊόντων που χρησιμοποιούνται με τη θεραπεία

Θεραπεία μπλε φωτός LED για ακμή

Η θεραπεία με φως LED για ακμή είναι μια επιλογή για γρήγορα και άμεσα  αποτελέσματα. Η ακμή είναι μια εξαιρετικά συχνή πάθηση του δέρματος. Στην πραγματικότητα, 3 στα 4 άτομα ηλικίας 11-30 ετών παρουσιάζουν ακμή τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Η ακμή αναπτύσσεται όταν ένας μεγάλος αριθμός νεκρών κυττάρων του δέρματος και ένα φυσικά παραγόμενο λάδι που ονομάζεται σμήγμα, φράσσουν τα μικροσκοπικά θυλάκια τρίχας ή τους πόρους. Καθώς η παραγωγή σμήγματος συνεχίζει να αναπτύσσεται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, μολύνεται με βακτήρια ακμής (P. acne), προκαλώντας πρήξιμο, ερυθρότητα και φλεγμονή. Μερικοί άνθρωποι βιώνουν ακμή στα 30, 40 ακόμα και στα 50. H ακμή στους ενηλίκους προκαλείται συνήθως από εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση και άλλες ορμονικές διαταραχές. Η θεραπεία με φως LED λειτουργεί σκοτώνοντας τα βακτήρια που προκαλούν εξάρσεις ακμής, μειώνοντας παράλληλα τη φλεγμονή, τα σπυράκια και την ερυθρότητα. Είναι μια πιο φυσική, χωρίς χημικά, εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές ιατρικές θεραπείες.

Θεραπεία κόκκινου φωτός LED για αντιγήρανση

Η γήρανση θα μπορούσε να περιγραφεί ως η επιβράδυνση της μεταβολικής διαδικασίας. Σε ότι  αφορά τη γήρανση, ένας σημαντικός παράγοντας που προκαλεί ρυτίδες και λεπτές γραμμές είναι τα ανεπαρκή επίπεδα κολλαγόνου. Η αύξηση των ινοβλαστών είναι ένα μόνο πλεονέκτημα της θεραπείας με κόκκινο φως LED. Οι ινοβλάστες δημιουργούν ίνες κολλαγόνου, με αποτέλεσμα  όσο πιο πολλούς και υγιείς ινοβλάστες έχουμε στο δέρμα μας, τόσο περισσότερες και καλύτερες ίνες κολλαγόνου παράγονται. Τα υγιή επίπεδα κολλαγόνου είναι αυτά που μας δίνουν λαμπερή επιδερμίδα, σφριγηλό δέρμα, δυνατά νύχια και υγιή μαλλιά. Όσο μεγαλώνουμε, η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται και σταδιακά αρχίζουμε να παρατηρούμε μειωμένη ελαστικότητα στο δέρμα και ρυτίδες. Το κόκκινο και σχεδόν υπέρυθρο μήκος κύματος είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι ενισχύει τη φυσική ικανότητα του σώματός μας να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη ενεργοποιώντας τα κύτταρα των ινοβλαστών. Η θεραπεία με φως LED έχει επίσης αποδειχθεί ότι επιταχύνει την επούλωση των πληγών και μειώνει την ανάρρωση του ασθενούς. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί πριν και μετά από χειρουργικές επεμβάσεις για να μειώσει τη συχνότητα εμφάνισης υπερτροφικών ουλών και χηλοειδών και να επιταχύνει την επούλωση των ιστών.

Απαιτούμενος αριθμός συνεδριών

Οι περισσότεροι ασθενείς έχουν άμεσα αποτελέσματα και παρατηρούν μια εμφανή λάμψη στο το δέρμα τους. Ο αριθμός των συνεδριών μεταβάλλεται, ανάλογα με τη σοβαρότητα της πάθησης.

Είναι η θεραπεία φωτός LED επίπονη και υπάρχει αποθεραπεία;

Όχι. Η θεραπεία είναι μη επεμβατική, ανώδυνη και δεν απαιτεί καθόλου χρόνο αποθεραπείας. Μπορείτε να επιστρέψετε στις κανονικές σας δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία.
Μπορείτε να ζητήσετε μία προσφορά από την φόρμα επικοινωνίας πατώντας το παρακάτω κουμπί!

| Ζητήστε ενδεικτικό κόστος


Σχετικά άρθρα