Δερματικά εμφυτεύματα Θεσσαλονίκη Δερματικά εμφυτεύματα Θεσσαλονίκη
Χρόνος15 λεπτά εώς 1 ώρα
Επίπεδο ΠόνουΜικρό
ΑναισθησίαΤοπική αναισθησία
Κόστος

Τα δερματικά εμφυτεύματα είναι μία ελάχιστα επεμβατική θεραπεία, η οποία χρησιμοποιείται για την επαναφορά του όγκου, το γέμισμα  των τις βαθιών ρυτίδων, τη βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου και των χεριών όπως και τη μείωση της εμφάνισης ενοχλητικών ουλών.

Όσο μεγαλώνουμε, το πρόσωπό μας χάνει όγκο τον οποίο μαζί με τη λέπτυνση του δέρματος, τις βλάβες που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία και σε συνδυασμό με την κληρονομικότητα συμβάλουν τα μέγιστα για μια γερασμένη εμφάνιση.

Τα δερματικά εμφυτεύματα χρησιμοποιούνται με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο για να βελτιωθεί το περίγραμμα του προσώπου, να σμιλέψει τα μάγουλα, να γεμίσει τα χείλη και να επαναφέρει την νεανική σας όψη.

Τα δερματικά εμφυτεύματα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή εξαιτίας των άμεσων αποτελεσμάτων και με ελάχιστες παρενέργειες.

Στο ιατρείο μας, χρησιμοποιούμε εγκεκριμένα  από τον FDA, προσωρινά δερματικά εμφυτεύματα, που αποτελούνται από υαλουρονικό οξύ, μια φυσική ουσία η οποία βρίσκεται στο σώμα μας και γι’αυτό το λόγο δεν χρειάζεται δοκιμή ευαισθησίας πριν από την θεραπεία.

Τα αποτελέσματα διαρκούν από 9-18 μήνες και εξαρτώνται άμεσα από το προϊόν που θα χρησιμοποιηθεί και την περιοχή εφαρμογής.

Ιδανικοί υποψήφιοι είναι οι ασθενείς που θέλουν να:

 • Αυξήσουν τον όγκο των ζυγωματικών και των χειλιών.
 • Βελτιώσουν το περίγραμμα του προσώπου τους.
 • Μειώσουν τις βαθιές ρυτίδες του προσώπου.
 • Δημιουργήσουν μια πιο νεανική εμφάνιση.
 • Να απαλύνουν και να βελτιώσουν τους μαύρους κύκλους των ματιών.
 • Βελτιώσουν ουλές που παρουσιάζουν εισολκή.

Σχετικά με τη διαδικασία

Κάθε θεραπεία μπορεί να διαρκέσει απο 15 λεπτά εώς 1 ώρα. Θα δείτε τα αποτελέσματα αμέσως μετά τη θεραπεία, ωστόσο μερικοί ασθενείς εμφανίζουν μικρούς μώλωπες και ένα ελαφρύ οίδημα. Καθώς δεν υπάρχει περίοδος ανάρρωσης ο ασθενής συνεχίζει κανονικά τις δραστηριότητες του. Ο κάθε ασθενής αντιδρά διαφορετικά οπότε το μέγεθος του οιδήματος θα εξαρτηθεί από τον ασθενή, το προϊόν που θα χρησιμοποιηθεί και την περιοχή που θα γίνει η θεραπεία.

Ο ιατρός εκτελεί όλες τις θεραπείες μετά από λεπτομερή ανάλυση του προσώπου και συζήτησης.
  Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα σας στείλουμε μία προσφορά.

  Θέλω να επικοινωνήσετε μαζί μου στο:
  Σχετικά άρθρα