Αποτρίχωση με Laser – Soprano Ice Θεσσαλονίκη Αποτρίχωση με Laser – Soprano Ice Θεσσαλονίκη
ΕνδείξειςAνεπιθύμητη τριχοφυΐα, θυλακίτιδα
Χρόνος10 εώς 90 λεπτά (ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής)
Επίπεδο ΠόνουΑνώδυνο εώς ανεκτό
Αριθμός συνεδριών8-10
Διάρκεια αποτελέσματοςΜόνιμο
ΤεχνικήΚύματος διοδικού (810) / Αλεξανδρίτη (755)
ΑναισθησίαΧωρίς
Κόστος
ΑποθεραπείαΜηδενική
Πότε θα δω αποτέλεσμαΘα δείτε αποτέλεσμα ήδη 15-20 ημέρες μετά την πρώτη συνεδρία

Η απορρόφηση της δέσμης του laser από τους θύλακες των τριχών προκαλεί την καταστροφή τους με αποτέλεσμα την μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας. Η αποτρίχωση με το laser Soprano Ice μπορεί να γίνει με ασφάλεια καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η αποτρίχωση με Laser είναι μία από τις πιο συχνές εφαρμογές στον τομέα της αισθητικής ιατρικής. Η απορρόφηση της δέσμης του laser από τους θύλακες των τριχών έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή τους με αποτέλεσμα την μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας. Η αποτρίχωση με Laser εφαρμόζεται στα περισσότερα σημεία του σώματος ανώδυνα, με ταχύτητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, όλες τις εποχές του χρόνου με το Soprano Ice Alma Lasers που χρησιμοποιούμε στο ιατρείο μας.

Η αποτρίχωση με laser έχει πολλά πλεονεκτήματα – Τα σημαντικότερα είναι:

 • Η ακρίβεια της θεραπείας  στοχεύοντας μόνο τους θύλακες των τριχών και αφήνοντας ανέπαφο το περιβάλλον δέρμα.
 • Η ταχύτητα της θεραπείας, καθώς σε κάθε παλμό του Laser καταστρέφονται πολλοί θύλακες ταυτοχρόνως. Για αυτό το λόγο, μία πολύ μικρή περιοχή ενδέχεται να χρειάζεται θεραπεία μερικών μόνο λεπτών ενώ πολύ μεγάλες περιοχές όπως τα πόδια ή η πλάτη στους άντρες να χρειάζονται περίπου 90 λεπτά.
 • Η προβλεψιμότητα των αποτελεσμάτων όταν η θεραπεία γίνεται με το κατάλληλο μηχάνημα Laser σε ένα ασφαλές περιβάλλον και από έναν άρτια εκπαιδευμένο χειριστή.
 • Μόνιμα αποτελέσματα καθώς το Laser στοχεύει στο σημείο γένεσης της τρίχας και με τον τρόπο αυτό ο κύκλος της ζωής της ελαχιστοποιείται, με αποτέλεσμα να γίνεται όλο και πιο αδύναμη. Έτσι, μετά το πέρας της θεραπείας χρειάζεται μόνο μία επαναληπτική συνεδρία σε μακρά χρονικά διαστήματα για τη διατήρηση του αποτελέσματος .
 • Μαλακό δέρμα χωρίς τραυματισμούς σε αντίθεση με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης.
 • Ανώδυνη μέθοδος όταν διενεργείται από σωστά καταρτισμένους επαγγελματίες υγείας αλλά και όταν χρησιμοποιούνται πιστοποιημένα ιατρικά Laser όπως το Soprano Ice.

Soprano Ice και τεχνολογία Αλεξανδρίτη

Κατά τη θεραπεία με το μηχάνημα Soprano Ice θα επωφεληθείτε από τη διπλή τεχνολογία του συνδυάζοντας δύο μήκη κύματος, διοδικού (810) και Αλεξανδρίτη (755), στην οποία βασίζεται. Η αποτρίχωση επιτυγχάνεται μέσω φωτοθερμόλυσης, όπου η δέσμη που εκπέμπει το laser απορροφάται από τη μελανίνη που βρίσκεται στον θύλακα της τρίχας. Το laser Soprano Ice καταστρέφει την τρίχα από τη ρίζα της και την ικανότητα αναδημιουργίας της, χωρίς να επηρεάζει τον ιστό. Η αποτελεσματικότητα του laser και ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για την επίτευξη ενός ικανοποιητικού αποτελέσματος εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες. Η σημαντικότητα της εμπειρίας και της εξειδίκευσης του χειριστή είναι δεδομένη, όπως επίσης και η συστηματικότητα των συνεδριών, καθώς η τεχνολογία της Laser αποτρίχωσης βασίζεται στα 3 στάδια του κύκλου ζωής της τρίχας. Τα 3 στάδια της τρίχας είναι το αναγενές, δηλαδή το στάδιο ανάπτυξης της τρίχας, το καταγενές, δηλαδή το στάδιο «ζωής» της και το τελογενές, δηλαδή το στάδιο της πτώσης. Η αποτελεσματικότητα του  laser Soprano Ice εντοπίζεται στο αναγενές στάδιο, το οποίο είναι διαφορετικό για κάθε τρίχα και για κάθε ανατομική περιοχή. Επιπλέον, η αποτελεσματικότητα του laser Soprano Ice εξαρτάται από το φύλο του ενδιαφερόμενου, το φωτότυπο, δηλαδή το χρώμα της επιδερμίδας, την ποιότητα της τρίχας και την πιθανή συνύπαρξη ορμονικών διαταραχών.

Αποτρίχωση χεριών

Αποτρίχωση-χεριών-Soprano-Ice

Η αποτρίχωση με laser Soprano Ice (Διοδική είτε κεφαλή Αλεξανδρίτη) μπορεί να εφαρμοστεί στα χέρια και συγκεκριμένα σε μπράτσα, πήχεις, το εξωτερικό μέρος της παλάμης και τα δάχτυλα, σε άνδρες και γυναίκες, είτε για ολική αποτρίχωση είτε για αραίωση των τριχών.

Αποτρίχωση ποδιών

Το Soprano Ice laser είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στα πόδια, μεμονωμένα στις γάμπες ή τους μηρούς ή σε ολόκληρη την επιφάνεια του ποδιού, ανάλογα με τις προτιμήσεις, τις ιδιαιτερότητες και το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Αποτρίχωση προσώπου

Soprano-Ice

Η αποτρίχωση στο πρόσωπο είναι μια ευαίσθητη θεραπεία, όπου ενδέχεται να συνυπάρχουν ορμονικές διαταραχές που δυσκολεύουν την επίτευξη ενός ομοιόμορφου αποτελέσματος. Το Soprano Ice χρησιμοποιώντας δύο μήκη κύματος (Αλεξανδρίτη και διοδκού) εφαρμόζεται με επιτυχία σε πηγούνι, λαιμό, μουστάκι, μάγουλα και φαβορίτες, χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Αποτρίχωση μπικίνι

Με το laser η αποτρίχωση στην ευαίσθητη περιοχή του μπικίνι γίνεται χωρίς πόνο, ερεθισμούς και κίνδυνο εγκαύματος. Είτε επιλέξετε μερική είτε ολική αποτρίχωση, η συνεδρία θα είναι άνετη, οι παρενέργειες σχεδόν μηδενικές και το αποτέλεσμα μόνιμο.

Αποτρίχωση στις μασχάλες


Η τεχνολογία που βρίσκεται πίσω από το laser Soprano Ice εγγυάται ότι η αποτρίχωση στις μασχάλες γίνεται χωρίς καμία απολύτως πιθανότητα επιρροής των λεμφαδένων. Το laser Αλεξανδίτη επιδρά στους θύλακες των τριχών, που βρίσκονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας, σε αντίθεση με τους λεμφαδένες  που  βρίσκονται σε βαθύτερα στρώματα.

Αποτρίχωση στήθους για άνδρες

Αποτρίχωση-στήθους-για-άνδρες

Η αποτρίχωση πολλές φορές  αποτελεί μονόδρομο για τους άνδρες με έντονη τριχοφυΐα που υποφέρουν από συχνές θυλακίτιδες. Με το laser Soprano Ice το αποτέλεσμα στο στήθος ή σε ολόκληρο τον θώρακα και την κοιλιά είναι ανώδυνο και μεγάλης διάρκειας. Η αποτρίχωση με την τεχνολογία διπλού μήκους κύματος διοδικού και Αλεξανδρίτη μπορεί να γίνει με στόχο είτε την ολική αφαίρεση του συνόλου των τριχών, είτε την αραίωση τους.

Αποτρίχωση πλάτης για άνδρες

Επιλέγοντας την αποτρίχωση με το Soprano Ice laser, η περιοχή της πλάτης μπορεί να αποκτήσει μια λεία όψη, χωρίς ερεθισμούς, βελτιωνοντας την αισθητικά αλλά και λειτουργικά, μειώνοντας παράλληλα την εφίδρωση και τον συνακόλουθο δερματικό ερεθισμό.

Οι θεραπείες με το Soprano ICE είναι:

 • Πραγματικά ανώδυνες: χωρίς αναισθητικές κρέμες ή άλλη προετοιμασία.
 • Αποτελέσματα μακράς διαρκείας: Ελαχιστοποιεί την ανάγκη για μελλοντικές συνεδρίες.
 • Γρήγορες: Οι θεραπείες είναι αισθητά  πιο γρήγορες ακόμη και σε περιοχές όπως τα πόδια και η πλάτη.
 • Χωρίς χρόνο αποθεραπείας: Μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στην καθημερινότητά σας
 • Κατάλληλες για κάθε τύπο δέρματος: Ακόμη και για το μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα, καθώς και για διαφορετικούς τύπους τρίχας.
 • Κατάλληλες για κάθε σημείο του σώματος: Ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες περιοχές όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και η γραμμή μπικίνι.

Ασφαλές και αποτελεσματικό για όλους τους τύπους δέρματος

Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι το σύστημα αποτρίχωσης Soprano ICE καθιστά τη θεραπεία Laser ιδιαίτερα ασφαλή, άνετη και κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Παλαιότερα αυτό προϋπέθετε μακροχρόνιες, διαρκείς, πολύωρες και επώδυνες συνεδρίες με απρόβλεπτα και επισφαλή αποτελέσματα. Πλέον όμως όχι. Το καινοτόμο σύστημα αποτρίχωσης Soprano ICE Laser, κατασκευάστηκε για να σας απαλλάξει από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα γρήγορα, εύκολα και με όσο το δυνατόν λιγότερες συνεδρίες. Στοχεύοντας τον θύλακα της τρίχας με ήπιους παλμούς laser, σχεδόν κάθε σημείο του σώματός σας μπορεί να αποτριχωθει με άνεση και ασφάλεια. Χρησιμοποιώντας την τεχνική του ‘πινέλου’ (πολλαπλές επαναλαμβανόμενες κάθετες γραμμές για την πλήρη κάλυψη της περιοχής) η κεφαλή του laser βρίσκεται σε συνεχή κίνηση (Super Hair Removal) με αποτέλεσμα η θεραπεία γίνεται πραγματικά ανώδυνη και πλέον αποτελεσματική.

SUPER HAIR REMOVAL

Η Alma Lasers, συνήθης πρωτοπόρος στις τεχνολογικές καινοτομίες της αισθητικής ιατρικής και των laser, καινοτομεί και πάλι με δύο νέες τεχνολογικές εξελίξεις, υπεύθυνες για την πιο άνετη εμπειρία αποτρίχωσης με laser που είχατε ποτέ. Η Super Hair Removal  τεχνολογία θερμαίνει βαθμιαία τον θύλακα της τρίχας κάτω από το δέρμα, έως ότου δεν δύναται πλέον να αναπτυχθούν νέες τρίχες καθώς η λειτουργία του στελέχους του κυττάρου, που ευθύνεται για την ανάπτυξη της τρίχας, αναστέλλεται ολοκληρωτικά. Εξαιτίας δε του ότι η κεφαλή του laser βρίσκεται σε συνεχή κίνηση, η περιοχή θεραπείας διευρύνεται και ως εκ τούτου ο χρόνος αυτής είναι πολύ μικρότερος. Τέλος, χάρη στον πατενταρισμένο ψυκτικό μηχανισμό DualChill™ της Alma Lasers αποτρέπεται πλήρως ο κίνδυνος εγκαυμάτων και καθίσταται εφικτή η πλέον ανώδυνη και αποτελεσματική θεραπεία αποτρίχωσης.

Η αποτρίχωση με το Soprano Ice πονάει;

Με την νέα τεχνολογία της Alma Laser και του μηχανήματος Soprano Ice έχουμε μόνιμα αποτελέσματα χωρίς πόνο.

Το Soprano Ice τι laser είναι;

Κατά την θεραπεία με το μηχάνημα Soprano Ice θα επωφεληθείτε από την διπλή τεχνολογία του συνδυάζοντας δύο μήκη κύματος διοδικού (810) και αλεξανδρίτη(755) στην οποία βασίζεται.

Με το Soprano Ice μπορούμε να κάνουμε και το καλοκαίρι;

Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι το Soprano Ice καθιστά τη θεραπεία laser αποτρίχωση ασφαλή ,άνετη και κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Μπορώ να κάνω laser και να κάνω ηλιοθεραπεία ή solarium;

Η θεραπεία με το laser Soprano Ice μπορεί να γίνει ακόμη και σε μαυρισμένα δέρματα από τον ήλιο ή από solarium.

Σε πόσο καιρό βλέπω αποτελέσματα με το Soprano Ice;

Κατά μέσο όρο, 8 ως 10 συνεδρίες εξασφαλίζουν ιδανικά αποτελέσματα. Αναλόγως βέβαια του ρυθμού ανάπτυξης της τριχοφυΐας σας μπορεί να χρειαστείτε λιγότερες ή περισσότερες συνεδρίες.

Ποιές είναι οι διαφορές με τα άλλα μηχανήματα laser;

Το Soprano Ice είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους της τρίχας και όλους τους τύπους δέρματος ,αλλά είναι και ανώδυνο συγκριτικά με τα άλλα μηχανήματα laser. Επιπλέον μπορεί να γίνει εφαρμογή και το καλοκαίρι σε μαυρισμένα δέρματα.
Μπορείτε να ζητήσετε μία προσφορά από την φόρμα επικοινωνίας πατώντας το παρακάτω κουμπί!

| Ζητήστε ενδεικτικό κόστος


Σχετικά άρθρα