Soprano-Ice
Βασικές πληροφορίες
 • Μόνιμα αποτελέσματα
 • Ανώδυνη αποτρίχωση
 • Χωρίς χρόνο αποθεραπείας
 • Για όλους τους τύπους δέρματος
 • Για όλες τις εποχές του χρόνου

Η αποτρίχωση με Laser είναι μία από τις πιο συχνές εφαρμογές στον τομέα της αισθητικής ιατρικής. Η απορρόφηση της δέσμης του laser από τους θύλακες των τριχών έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή τους με αποτέλεσμα την μόνιμη μείωση της τριχοφυίας. Η αποτρίχωση με Laser μπορεί να γίνει στα περισσότερα σημεία του σώματος με ταχύτητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα καθώς επίσης και ανώδυνα όλες τις εποχές του χρόνου με το Soprano Ice Alma Lasers που χρησιμοποιούμε στο ιατρείο μας.

Η αποτρίχωση με laser έχει πολλά πλεονεκτήματα αλλά τα σημαντικότερα είναι:

 • Η ακρίβεια της θεραπείας  στοχεύοντας μόνο τους θύλακες των τριχών και αφήνοντας ανέπαφο το περιβάλλον δέρμα.
 • Η ταχύτητα της θεραπείας καθώς σε κάθε παλμό του Laser καταστρέφονται πολλοί θύλακες ταυτοχρόνως. Έτσι μία πολύ μικρή περιοχή μπορεί να χρειάζεται θεραπεία μερικών μόνο λεπτών ενώ πολύ μεγάλες περιοχές όπως τα πόδια ή η πλάτη στους άντρες να χρειαστεί περίπου 45 λεπτά.
 • Η προβλεψιμότητα των αποτελεσμάτων όταν η θεραπεία γίνεται με το κατάλληλο μηχάνημα Laser σε ένα ασφαλές περιβάλλον και από έναν άρτια εκπαιδευμένο χειριστή.
 • Μόνιμα αποτελέσματα διότι το Laser στοχεύει στο σημείο γένεσης της τρίχας και με τον τρόπο αυτό ο κύκλος της ζωής της  ελαχιστοποείται και γίνεται πιο αδύναμη. Έτσι μετά το πέρας της θεραπείας χρειάζεται μόνο μία επαναληπτική συνεδρία σε μακρά χρονικά διαστήματα  για τη διατήρηση του αποτελέσματος .
 • Μαλακό δέρμα χωρίς τραυματισμούς όπως συμβαίνει με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης.
 • Ανώδυνη μέθοδος όταν γίνεται από σωστά καταρτισμένους επαγγελματίες υγείας αλλά και όταν χρησιμοποιούνται πιστοποιημένα ιατρικά Laser  όπως το Soprano Ice.

Soprano Ice και τεχνολογία Αλεξανδρίτη

Κατά τη θεραπεία με το μηχάνημα Soprano Ice θα επωφεληθείτε από την διπλή τεχνολογία του συνδυάζοντας δύο μήκή κύματος διοδικού (810) και Αλεξανδρίτη (755) στην οποία βασίζεται. Η αποτρίχωση γίνεται χρησιμοποιώντας μέσω φωτοθερμόλυσης, όπου η δέσμη που εκπέμπει το laser απορροφάται από τη μελανίνη που βρίσκεται στον θύλακα της τρίχας. Το laser Soprano Ice καταστρέφει την τρίχα από τη ρίζα της και την ικανότητα αναδημιουργίας της, χωρίς να επηρεάζει τον ιστό.

Η αποτελεσματικότητα του laser και ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για την επίτευξη ενός ικανοποιητικού αποτελέσματος εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες. Η σημαντικότητα της εμπειρίας και της εξειδίκευσης του χειριστή είναι δεδομένη, όπως επίσης και η συστηματικότητα των συνεδριών, καθώς η τεχνολογία της Laser αποτρίχωσης βασίζεται στα 3 στάδια του κύκλου ζωής της τρίχας. Τα 3 στάδια της τρίχας είναι το αναγενές, δηλαδή το στάδιο ανάπτυξης της τρίχας, το καταγενές, δηλαδή το στάδιο «ζωής» και το τελογενές, δηλαδή το στάδιο της πτώσης. Το laser Soprano Ice είναι αποτελεσματικό κατά το αναγενές στάδιο, το οποίο είναι διαφορετικό για κάθε τρίχα και για κάθε ανατομική περιοχή.

Επιπλέον, η αποτελεσματικότητα του laser Soprano Ice εξαρτάται από το φύλο του ενδιαφερόμενου, το φωτότυπο, δηλαδή το χρώμα της επιδερμίδας, την ποιότητα της τρίχας και την πιθανή συνύπαρξη ορμονικών διαταραχών.

Αποτρίχωση χεριών

Η αποτρίχωση με laser Soprano Ice (Διοδική είτε κεφαλή Αλεξανδρίτη) μπορεί να εφαρμοστεί στα χέρια και συγκεκριμένα σε μπράτσα, πήχεις, το εξωτερικό μέρος της παλάμης και τα δάχτυλα, σε άνδρες και γυναίκες, είτε για την ολική αποτρίχωση είτε για την αραίωση των τριχών.

Αποτρίχωση-χεριών-Soprano-Ice

Αποτρίχωση ποδιών

Το Soprano Ice laser είναι αποτελεσματικό στα πόδια μεμονωμένα στις γάμπες ή τους μηρούς ή σε ολόκληρη την επιφάνεια του ποδιού, ανάλογα με τις προτιμήσεις, τις ιδιαιτερότητες και το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Αποτρίχωση προσώπου

Η αποτρίχωση στο πρόσωπο είναι μια ευαίσθητη θεραπεία, όπου μπορεί να συνυπάρχουν ορμονικές διαταραχές που δυσκολεύουν την επίτευξη ενός ομοιόμορφου αποτελέσματος. Το Soprano Ice χρησιμοποιώντας δυο μήκη κύματος (Αλεξανδρίτη και διοδκού) εφαρμόζεται με επιτυχία σε πηγούνι, λαιμό, μουστάκι, μάγουλα και φαβορίτες, χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Αποτρίχωση μπικίνι

Με το laser η αποτρίχωση στην ευαίσθητη περιοχή του μπικίνι γίνεται χωρίς πόνο, ερεθισμούς και κίνδυνο εγκαύματος. Είτε επιλέξετε μερική είτε ολική αποτρίχωση, η συνεδρία θα είναι άνετη, οι παρενέργειες σχεδόν μηδενικές και το αποτέλεσμα μόνιμο.

Αποτρίχωση στις μασχάλες

Η τεχνολογία που βρίσκεται πίσω από το laser Soprano Ice εγγυάται ότι η αποτρίχωση στις μασχάλες γίνεται χωρίς καμιά πιθανότητα επιρροής των λεμφαδένων. Το laser Αλεξανδίτη επιδρά στους θύλακες των τριχών, οι οποίοι βρίσκονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας, ενώ οι λεμφαδένες βρίσκονται σε βαθύτερα στρώματα.

Αποτρίχωση στήθους για άνδρες

Η αποτρίχωση αποτελεί πολλές φορές μονόδρομο για τους άνδρες με έντονη τριχοφυΐα που υποφέρουν από συχνές θυλακίτιδες. Με το laser Soprano Ice το αποτέλεσμα στο στήθος ή σε ολόκληρο τον θώρακα και την κοιλιά είναι ανώδυνο και μεγάλης διάρκειας. Η αποτρίχωση με την τεχνολογία διπλού μήκους κύματος διοδικού και Αλεξανδρίτη μπορεί να γίνει με στόχο είτε την ολική αφαίρεση του συνόλου των τριχών, είτε την αραίωση τους.

Αποτρίχωση-στήθους-για-άνδρες

Αποτρίχωση πλάτης για άνδρες

Επιλέγοντας την αποτρίχωση με το Soprano Ice laser, η περιοχή της πλάτης μπορεί να αποκτήσει μια λεία όψη, χωρίς ερεθισμούς, βελτιώνοντας την αισθητικά, αλλά και λειτουργικά, μειώνοντας την εφίδρωση και τον συνακόλουθο δερματικό ερεθισμό.

Αποτρίχωση-πλάτης-για-άνδρες

Οι θεραπείες με το Soprano ICE είναι:

 • Πραγματικά ανώδυνες: χωρίς αναισθητικές κρέμες ή άλλη προετοιμασία.
 • Αποτελέσματα μακράς διαρκείας: Ελαχιστοποιεί την ανάγκη για μελλοντικές συνεδρίες.
 • Γρήγορες: Οι θεραπείες είναι πιο γρήγορες ακόμη και σε περιοχές όπως τα πόδια και η πλάτη.
 • Χωρίς χρόνο αποθεραπείας: Μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στην καθημερινότητά σας
 • Κατάλληλες για κάθε τύπο δέρματος: Aκόμη και για το μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα, καθώς και για διαφορετικούς τύπους τρίχας.
 • Κατάλληλες για κάθε σημείο του σώματος: Aκόμη και για τις πιο ευαίσθητες περιοχές όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και η γραμμή μπικίνι.

Ασφαλές και αποτελεσματικό για όλους τους τύπους δέρματος

Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι το Soprano ICE καθιστά τη θεραπεία Laser Αποτρίχωση ασφαλή, άνετη και κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Παλιότερα αυτό προϋπόθετε μακροχρόνιες, διαρκείς, πολύωρες και επώδυνες συνεδρίες με απρόβλεπτα και επισφαλή αποτελέσματα. Πλέον όχι. Το καινοτόμο σύστημα Soprano ICE Laser Αποτρίχωση κατασκευάστηκε για να σας απαλλάξει από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα γρήγορα, εύκολα και με όσο το δυνατόν λιγότερες συνεδρίες.

Στοχεύοντας τον θύλακα της τρίχας με ήπιους παλμούς laser, σχεδόν κάθε σημείο του σώματός σας μπορεί να αποτριχωθεί με άνεση και ασφάλεια.

Χρησιμοποιώντας την τεχνική του ‘πινέλου’ (πολλαπλές επαναλαμβανόμενες κάθετες γραμμές για την πλήρη κάλυψη της περιοχής) η κεφαλή του laser βρίσκεται σε συνεχή κίνηση (Super Hair Removal) και έτσι η θεραπεία γίνεται πραγματικά ανώδυνη και πλέον αποτελεσματική.

SUPER HAIR REMOVAL

Η Alma Lasers, συνήθης πρωτοπόρος στις τεχνολογικές καινοτομίες της αισθητικής ιατρικής και των laser,κάνει και πάλι τη διαφορά με δύο νέες τεχνολογικές εξελίξεις, υπεύθυνες για την πιο άνετη εμπειρία αποτρίχωσης με laser που είχατε ποτέ.

Η Super Hair Removal  τεχνολογία θερμαίνει βαθμιαία τον θύλακα της τρίχας κάτω από το δέρμα, έως ότου δεν δύναται πλέον να αναπτυχθούν νέες τρίχες (η λειτουργία του στελέχους του κυττάρου, που ευθύνεται για την ανάπτυξη της τρίχας, αναστέλλεται ολοκληρωτικά).

Εξαιτίας δε του ότι η κεφαλή του laser βρίσκεται σε συνεχή κίνηση, η περιοχή
θεραπείας διευρύνεται και ως εκ τούτου ο χρόνος αυτής είναι πολύ μικρότερος.

Τέλος, χάρη στον πατενταρισμένο ψυκτικό μηχανισμό DualChill™ της Alma Lasers αποτρέπεται ο κίνδυνος εγκαυμάτων και γίνεται εφικτή η πλέον ανώδυνη και αποτελεσματική θεραπεία αποτρίχωσης.

Η αποτρίχωση με το Soprano Ice πονάει;

Με την νέα τεχνολογία της Alma Laser και του μηχανήματος Soprano Ice έχουμε μόνιμα αποτελέσματα χωρίς πόνο.

Το Soprano Ice τι laser είναι;

Κατά την θεραπεία με το μηχάνημα Soprano Ice θα επωφεληθείτε από την διπλή τεχνολογία του συνδυάζοντας δύο μήκη κύματος διοδικού (810) και αλεξανδρίτη(755) στην οποία βασίζεται.

Με το Soprano Ice μπορούμε να κάνουμε και το καλοκαίρι;

Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι το Soprano Ice καθιστά τη θεραπεία laser αποτρίχωση ασφαλή ,άνετη και κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Μπορώ να κάνω laser και να κάνω ηλιοθεραπεία ή solarium;

Η θεραπεία με το laser Soprano Ice μπορεί να γίνει ακόμη και σε μαυρισμένα δέρματα από τον ήλιο ή από solarium.

Σε πόσο καιρό βλέπω αποτελέσματα με το Soprano Ice;

Κατά μέσο όρο, 8 ως 10 συνεδρίες εξασφαλίζουν ιδανικά αποτελέσματα. Αναλόγως βέβαια του ρυθμού ανάπτυξης της τριχοφυΐας σας μπορεί να χρειαστείτε λιγότερες ή περισσότερες συνεδρίες.

Ποιές είναι οι διαφορές με τα άλλα μηχανήματα laser;

Το Soprano Ice είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους της τρίχας και όλους τους τύπους δέρματος ,αλλά είναι και ανώδυνο συγκριτικά με τα άλλα μηχανήματα laser. Επιπλέον μπορεί να γίνει εφαρμογή και το καλοκαίρι σε μαυρισμένα δέρματα.