Mommy Makeover Θεσσαλονίκη Mommy Makeover Θεσσαλονίκη
Χρόνος3-4 ώρες
Επίπεδο ΠόνουΜέτριο
ΤεχνικήΑνόρθωση ή αυξητική στήθους / κοιλιοπλαστική
ΑναισθησίαΓενική αναισθησία
Κόστος€ € € €
Διάρκεια αποθεραπείας2 εβδομάδες

Η απόκτηση ενός παιδιού είναι αναντίρρητα ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής. Για πολλές μητέρες, η προσπάθεια να αποκτήσουν ξανά το σώμα που είχαν πριν την εγκυμοσύνη, είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία. Η κύηση, ο θηλασμός και οι διακυμάνσεις του βάρους έχουν όλα άμεσο αντίκτυπο κυρίως στις περιοχές του στήθους και της κοιλιάς.

Ο γιατρός θα επιλέξει τον καταλληλότερο συνδυασμό διαδικασιών για να βελτιώσει την εμφάνιση σας, να αποκαταστήσει την αυτοπεποίθησή σας και να σας δώσει μια πιο καλλίγραμμη εικόνα. Το πρόγραμμα «mommy makeover» περιλαμβάνει μια σειρά από διαδικασίες που αποσκοπούν στη βελτίωση των περιοχών που σας ενοχλούν. Συνήθως περιλαμβάνει ανόρθωση ή αυξητική του στήθους για να διορθώσει τη χαλάρωση και τη πτώση του, κοιλιοπλαστική για την αφαίρεση του περιττού δέρματος και λίπους από την περιοχή της κοιλιάς καθώς και την αποκατάσταση του κοιλιακού τοιχώματος. Παράλληλα, η συνοδός λιποαναρρόφηση του περιττού λίπους από επιλεγμένες περιοχές, βελτιώνει το συνολικό περίγραμμα του σώματος.

Τέλος, η θεραπεία περιλαμβάνει την αναζωογόνηση του προσώπου προκειμένου να βελτιωθεί η κουρασμένη εμφάνιση του προσώπου την οποία μπορεί να έχουν δημιουργήσει τα “ξενύχτια” του θηλασμού.

To «mommy makeover» αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες διαδικασίες την οποία οι πλαστικοί χειρουργοί έχουν δημιουργήσει τα τελευταία 30 χρόνια. Απευθύνεται σε πολλές γυναίκες οι οποίες ναι μεν είναι υπερήφανες μητέρες, ωστόσο, επιθυμούν το σώμα τους να επιστρέψει ξανά στην κατάσταση που βρισκόταν πριν από την εγκυμοσύνη. Μητέρες που έχουν αφοσιωθεί στα παιδιά τους και επιθυμούν να ξανανιώσουν την ευχαρίστηση μιας θελκτικής εμφάνισης, όπως επίσης γυναίκες που θέλουν να επιστρέψουν στην εργασία τους ή και να ξεκινήσουν μία νέα ή απλά θέλουν να δείχνουν και πάλι όμορφες, καταφεύγουν σε ένα «mommy makeover», καθώς οι συνδυασμοί των θεραπειών που μπορούν να επιλέξουν ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες.

Με το «mommy makeover» μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε συνδυασμός που η γυναίκα και ο πλαστικός της χειρουργός θα επιλέξουν.

Η κοιλιοπλαστική συνήθως περιλαμβάνεται σε ένα «mommy makeover». Δυστυχώς, η  εγκυμοσύνη αφήνει έντονα τα σημάδια της στο γυναικείο σώμα, διαστέλλοντας τόσο το δέρμα της κοιλιάς, όσο και τους μύες του στομάχου. Μέσα από μια μικρή τομή στην κοιλιά ένας πλαστικός χειρουργός μπορεί να αποκαταστήσει τους μύες και να αφαιρέσει το περιττό δέρμα της κοιλιακής περιοχής. όλες σχεδόν οι μητέρες αποκτούν περιττό βάρος γύρω από τους γοφούς, τους μηρούς και το πάνω μέρος του σώματος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μετά τον τοκετό, αυτές οι αποθήκες λίπους μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποχωρήσουν και για αυτόν τον λόγοι οι περισσότερες  γυναίκες επιλέγουν την λιποαναρρόφηση για να τις αφαιρέσουν. Η λιποαναρρόφηση συχνά συνδυάζεται και με κοιλιοπλαστική. Παράλληλα, μία χειρουργική επέμβαση στο στήθος, αποτελεί συχνά μέρος του «mommy makeover». Η τεκνοποιία μαζί με το γρήγορο πέρασμα του χρόνου έχει ως αποτέλεσμα πολλές μητέρες να αναπολούν το ζωηρό και καλοστημένο στήθος που άλλοτε είχαν. Πολλές μητέρες επιλέγουν να υποβληθούν σε ανόρθωση στήθους ή ακόμα και σε αυξητική στήθους για την αποκατάσταση του χαμένου όγκου. Αυτές οι 3 θεραπείες, κοιλιοπλαστική, λιποαναρρόφηση και επεμβάσεις στο στήθος περιλαμβάνονται στο «mommy makeover».Σε περίπτωση που  η υγεία του ασθενούς βρίσκεται  σε άριστη κατάσταση και κάθε επέμβαση είναι απλή, πολλοί πλαστικοί θα προτείνουν να εκτελεστούν όλες οι επεμβάσεις την ίδια στιγμή. Στόχος είναι να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ο χρόνο της αναισθησίας.

Ιδανικοί υποψήφιοι για «Mommy Makeover» είναι γυναίκες που:

  • Έχουν ή είναι κοντά στο ιδανικό βάρος αλλά έχουν ακόμα περιττό δέρμα στη κοιλιά και αποδυναμωμένους κοιλιακούς
  • Έχουν πεσμένο και δίχως όγκο στήθος
  • Έχουν κουρασμένη εμφάνιση ακόμα και όταν είναι ξεκούραστες

Σχετικά με τη διαδικασία

Ένα« Mommy Makeover» μπορεί να περιλαμβάνει μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες διαδικασίες. Κάνοντας κλικ παρακάτω μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εκάστοτε διαδικασία. Ο γιατρός στην πρώτη σας συνάντηση, θα σας καθοδηγήσει καταλλήλως έτσι ώστε να δημιουργήσετε τη ιδανική διαδικασία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να επιτύχει τους στόχους και τις προσδοκίες σας, προκειμένου να επανέλθουν άμεσα η αυτοπεποίθηση και η υπερηφάνεια για το νέο και υγιές σώμα σας.

Πότε θα δω τα τελικά αποτελέσματα του mommy makeover;

Τα τελικά αποτελέσματα της συγκεκριμένης επέμβασης γίνονται αντιληπτά μετά τη το διάστημα των πρώτων 6 εβδομάδων όπου και παρατηρείται συνεχής βελτίωση της εμφάνισής σας, καθώς η διαδικασία επούλωσης ολοκληρώνεται πλήρως τους επόμενους 12 έως 18 μήνες. Ο γιατρός θα είναι σε θέση να σας δώσει συγκεκριμένη καθοδήγηση κατά τη συμβουλευτική, μόλις γίνει κατανοητός ο ακριβής συνδυασμός διαδικασιών.

Τα αποτελέσματα του mummy makeover είναι μόνιμα;

Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης διαδικασίας έχουν διάρκεια πολλών χρόνων, ωστόσο, δεν είναι μόνιμα καθώς το σώμα συνεχίζει να αλλάζει με την πάροδο των χρόνων και η ελαστικότητα του δέρματος σταδιακά φθίνει. Τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν πλήρως και θα διαρκέσουν για αρκετά χρόνια αλλά δεν έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Φυσικά, μία τέτοια επέμβαση δεν συνιστάται σε περίπτωση που σκοπεύετε να μείνετε έγκυος ξανά καθώς θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τα αποτελέσματα.
Μπορείτε να ζητήσετε μία προσφορά από την φόρμα επικοινωνίας πατώντας το παρακάτω κουμπί!

| Ζητήστε ενδεικτικό κόστος


Σχετικά άρθρα