Mommy-Makeover
Βασικές πληροφορίες
  • Αναισθησία: γενική ή τοπική
  • Αποθεραπεία: μερικές ημέρες

Η απόκτηση ενός παιδιού είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής. Για πολλές μητέρες, η προσπάθεια να αποκτήσουν ξανά το σώμα που είχαν πριν την εγκυμοσύνη, είναι μια δύσκολη διαδικασία.

Η κύηση, ο θηλασμός και οι διακυμάνσεις του βάρους έχουν όλα άμεσο αντίκτυπο κυρίως στις περιοχές του στήθους και της κοιλιάς.

Ο ιατρός θα επιλέξει τον κατάλληλο συνδυασμό διαδικασιών για να βελτιώσει την εμφάνιση σας, να αποκαταστήσει την αυτοπεποίθησή σας και να σας δώσει μια πιο καλλίγραμμη εικόνα.

Το πρόγραμμα mommy makeover περιλαμβάνει μια ποικιλία από διαδικασίες που αποσκοπούν στη βελτίωση των περιοχών που σας ενοχλούν.

Συνήθως περιλαμβάνει την ανόρθωση ή αυξητική του στήθους για να διορθώσει τη χαλάρωση και τη πτώση του , την κοιλιοπλαστική για την αφαίρεση του περιττού δέρματος και λίπους από την περιοχή της κοιλιάς καθώς και την αποκατάσταση του κοιλιακού τοιχώματος . Επίσης η συνοδός λιποαναρρόφηση του περιττού λίπους από επιλεγμένες περιοχές βελτιώνει το συνολικό περίγραμμα του σώματος. Τέλος η θεραπεία περιλαμβάνει την αναζωογόνηση του προσώπου για να βελτιωθεί η κουρασμένη εμφάνιση του προσώπου την οποία μπορεί να έχουν δημιουργήσει οι νύχτες του θηλασμού.

To mommy makeover είναι μία από τις πιο επιτυχημένες διαδικασίες την οποία οι πλαστικοί χειρουργοί έχουν δημιουργήσει τα τελευταία 30 χρόνια.

Απευθύνεται σε πολλές γυναίκες οι οποίες είναι υπερήφανες που είναι μητέρες αλλά θέλουν το σώμα τους να επιστρέψει στην κατάσταση που βρισκόταν πριν από την εγκυμοσύνη.

Μητέρες που έχουν βάλει πάνω από όλα τα παιδιά τους και ίσως έχουν ξεχάσει την ευχαρίστηση να έχουν μια ωραία εμφάνιση. Γυναίκες που θέλουν να συνεχίσουν ή και να ξεκινήσουν τώρα ένα επάγγελμα ή απλά θέλουν να δείχνουν και πάλι όμορφες.

Οι λόγοι για να κάνεις ένα mommy makeover ποικίλλουν, ενώ οι συνδυασμοί των θεραπειών που μπορείς να επιλέξεις είναι ακόμα πιο πολλοί.

Με το mommy makeover μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε συνδυασμός που η γυναίκα και ο πλαστικός της χειρουργός θα επιλέξουν.

Η κοιλιοπλαστική συνήθως περιλαμβάνεται σε ένα mommy makeover. Η εγκυμοσύνη αφήνει τα σημάδια της στο γυναικείο σώμα, διαστέλλοντας το δέρμα της κοιλιάς αλλά και τους μύες του στομάχου.

Μέσα από μια μικρή τομή στην κοιλιά ένας πλαστικός χειρουργός μπορεί να αποκαταστήσει τους μύες και να αφαιρέσει το περιττό δέρμα της κοιλιακής περιοχής.

Σχεδόν κάθε μητέρα βάζει βάρος γύρω από τους γοφούς, τους μηρούς και το πάνω μέρος του σώματος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μετά τον τοκετό, αυτές οι αποθήκες λίπους μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να φύγουν.

Πολλές γυναίκες επιλέγουν την λιποαναρρόφηση για να τις αφαιρέσουν. Η λιποαναρρόφηση συχνά συνδυάζεται και με κοιλιοπλαστική. Μία χειρουργική επέμβαση στο στήθος είναι συχνά μέρος του mommy makeover. Η τεκνοποιία μαζί με το γρήγορο πέρασμα του χρόνου έχει σαν επίδραση πολλές μητέρες να αναπολούν το ζωηρό και καλοστημένο στήθος που είχαν.

Πολλές μητέρες επιλέγουν να υποβληθούν σε ανόρθωση στήθους ή σε αυξητική στήθους για την αποκατάσταση του χαμένου όγκου.

Αυτές οι 3 θεραπείες, κοιλιοπλαστική, λιποαναρρόφηση και επεμβάσεις στο στήθος περιλαμβάνονται στο mommy makeover.

Όταν η υγεία του ασθενή είναι σε άριστη κατάσταση και κάθε επέμβαση είναι απλή, πολλοί πλαστικοί θα προτείνουν να εκτελεστούν όλες οι επεμβάσεις την ίδια στιγμή. Στόχος είναι να μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το χρόνο της αναισθησίας.

Ιδανικοί υποψήφιοι για Mommy Makeover είναι γυναίκες που:

  • Έχουν ή είναι κοντά στο ιδανικό βάρος αλλά έχουν ακόμα περιττό δέρμα στη κοιλιά και αποδυναμωμένους κοιλιακούς
  • Έχουν πεσμένο και δίχως όγκο στήθος
  • Έχουν κουρασμένη εμφάνιση ακόμα και όταν είναι ξεκούραστες

Σχετικά με τη διαδικασία

Ένα Mommy Makeover μπορεί να περιλαμβάνει μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες διαδικασίες. Παρακαλώ κάντε κλικ παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την κάθε διαδικασία.

Ο ιατρός θα σας καθοδηγήσει στην πρώτη σας συνάντηση ώστε να δημιουργήσετε τη διαδικασία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να επιτύχει τους στόχους και τις προσδοκίες σας και που θα σας προσφέρει δύναμη, ισχυρή αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια για το νέο σας σώμα.