Ανόρθωση Γλουτών Θεσσαλονίκη Ανόρθωση Γλουτών Θεσσαλονίκη
Χρόνος2-3 ώρες
Επίπεδο ΠόνουΜέτριο
Διάρκεια αποτελέσματοςΜακροχρόνιο αποτέλεσμα
ΤεχνικήΛιποαναρρόφηση / χρήση εμφυτευμάτων ή και τα δύο
ΑναισθησίαΕνσυνείδητη αναισθησία/Γενική Αναισθησία
Κόστος€ € €
Διάρκεια αποθεραπείας2-3 εβδομάδες.

Η ανόρθωση γλουτών είναι η πλέον δημοφιλέστερη διαδικασία με την οποία μπορείτε να αποκτήσετε σφιχτούς και καλοσχηματισμένους γλουτούς. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της λιποαναρρόφησης και της μεταφοράς του ήδη υπάρχοντος ανεπιθύμητου λίπους, την χρήση εμφυτευμάτων ή και τα δύο μαζί. Αν επιθυμείτε μεγαλύτερες καμπύλες ή να βελτιώσετε το σχήμα ή απλά μία πιο ισορροπημένη και όμορφη εμφάνιση, ο εξειδικευμένος γιατρός θα σας καθοδηγήσει προκειμένου να επιλέξετε την καταλληλότερη θεραπεία για εσάς.

Ιδανικοί υποψήφιοι είναι οι ασθενείς που επιθυμούν να:

  • Αφαιρέσουν το περιττό δέρμα από το πάνω εσωτερικό μέρος του μηρού.
  • Αυξήσουν τον όγκο, τις καμπύλες και την προβολή των γλουτών τους.
  • Ανορθώσουν τους πτωτικούς γλουτούς που οφείλονται στη μεγάλη απώλεια βάρους ή στο πέρασμα του χρόνου.

Σχετικά με τη διαδικασία

Ο γιατρός πραγματοποιεί τις χειρουργικές επεμβάσεις σε ιδιωτική κλινική πλήρως εξοπλισμένη. Η διαδικασία συνήθως διαρκεί 2-3 ώρες  και εξαρτάται από τη μέθοδο που θα χρησιμοποιηθεί.

Αναισθησία

Ο γιατρός σε συνεργασία με τον κατάλληλο αναισθησιολόγο θα χρησιμοποιήσουν την αναισθησία που απαιτείται για να είστε ασφαλείς κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Τομές

Η θέση των τομών εξαρτάται από την τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί, το μέγεθος και το σχήμα των γλουτών σας. Στη βραζιλιάνικη ανόρθωση γλουτών ο γιατρός θα κάνει μικρές τομές σε περιοχές του σώματος όπως η κοιλιά, τα πλευρά, οι  μηροί και τα χέρια προκειμένου να επιτευχθεί η λιποαναρρόφηση και να αφαιρέσει το ανεπιθύμητο λίπος. Στη συνέχεια, το λίπος αυτό, θα χρησιμοποιηθεί και θα τοποθετηθεί μέσω κάποιων μικρών τομών στους γλουτούς με σκοπό να δημιουργηθεί ένα πιο σφιχτό και νεανικό σχήμα. Στα εμφυτεύματα γλουτών, οι τομές μπορούν να γίνουν είτε στο πάνω είτε στο κάτω μέρος των γλουτών ενώ θα είναι κρυμμένες σε μια φυσική πτυχή του δέρματος. Μέσα από αυτές τις τομές μπορεί να τοποθετηθεί ένα μαλακό εμφύτευμα σιλικόνης.

Ανάρρωση και αποτελέσματα

Η διάρκεια της ανάρρωσης ποικίλει από άτομο σε άτομο. Είναι απολύτως φυσικό να περιμένουμε κάποιους μώλωπες και οίδημα μετά την επέμβασή σας.Τα αποτελέσματά σας θα είναι άμεσα ορατά ωστόσο, θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες έως κάποιους μήνες για να δείτε το τελικό, άρτιο αποτέλεσμα. Οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στις καθημερινές δραστηριότητες εντός 10-14 ημερών και στην εργασία τους σε διάστημα εντός 2-3 εβδομάδων. Ο γιατρός θα σας συμβουλεύσει να απέχετε από έντονη δραστηριότητα για αρκετές εβδομάδες μετά την επέμβαση σας και θα σας καθοδηγήσει κατάλληλα σχετικά με τον τύπο των ενδυμάτων συμπίεσης που θα να είναι αναγκαίο να φοράτε στη μεταχειρουργική περίοδο. Τα αποτελέσματα της επέμβασης είναι μακροχρόνια και θα σας δώσουν την νεανική και καλοσχηματισμένη εμφάνιση που επιθυμείτε.

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο;

ΝΑΙ, η επεμβατική διαδικασία της Ανόρθωσης Γλουτών έχει μόνιμο αποτέλεσμα.

Υπάρχει τρόπος να γίνει ανόρθωση των γλουτών χωρίς χειρουργείο και ολική αναισθησία;

ΝΑΙ, υπάρχει τρόπος να πραγματοποιηθεί αποφεύγοντας το χειρουργείο και την ολική αναισθησία, με ενέσιμα υλικά στο χώρο του ιατρείου (SCULPTRA/ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ)

Από ποια ηλικία και μετά μπορεί να πραγματοποιηθεί η επέμβαση;

Πραγματοποιείται μετά την ενηλικίωσή του ατόμου.

Μπορεί η ανόρθωση των γλουτών να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες;

Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες ανάλογα με τις ιδιαιτερότητές του ασθενούς και τις ανάγκες του.

Πότε θα αρχίσω να βλέπω τα αποτελέσματα;

Θα αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα λίγες ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση και θα αρχίσουν να εμφανίζονται πλήρως μετά από διάστημα 6 εβδομάδων. Οι βελτιώσεις θα συνεχιστούν για τους πρώτους 12 περίπου μήνες.

Θα μπορώ να καθίσω ή να ξαπλώσω μετά την επέμβαση ανόρθωσης γλουτών;

Μετά από μια χειρουργική επέμβαση στους γλουτούς σας είναι σημαντικό για διάστημα τουλάχιστον 2 εβδομάδων να αποφεύγετε να κάθεστε για παρατεταμένο χρονικό διάστημα όπως επίσης και να αποφεύγετε να ασκείτε άμεση πίεση στους γλουτούς όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να χρησιμοποιείτε ένα μαξιλάρι για να σηκώσετε τους γλουτούς σας όταν κάθεστε. Τέλος θα πρέπει να προσπαθήσετε να κοιμάστε πλάγια ή μπρούμυτα αμέσως μετά τη χειρουργική επέμβαση και για τις πρώτες 3 εβδομάδες.

Ποιες διαδικασίες μπορούν να συνδυαστούν με την ανόρθωση γλουτών;

Οι διαδικασίες οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν αποτελεσματικά με την ανόρθωση γλουτών είναι η την λιποαναρρόφηση, το lifting μηρών ή αυξητική γλουτών.
Μπορείτε να ζητήσετε μία προσφορά από την φόρμα επικοινωνίας πατώντας το παρακάτω κουμπί!

| Ζητήστε ενδεικτικό κόστος


Σχετικά άρθρα