Ανόρθωση-Γλουτών
Βασικές πληροφορίες
  • Διάρκεια επέμβασης: 1-3 ώρες
  • Διάρκεια νοσηλείας: 1 ημέρα
  • Αναισθησία: γενική
  • Αποθεραπεία: 10-14 ημέρες

Η ανόρθωση γλουτών είναι μία διαδικασία με την οποία μπορείτε να αποκτήσετε σφιχτούς και καλοσχηματισμένους γλουτούς.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της λιποαναρρόφησης και της μεταφοράς λίπους που ήδη υπάρχει σε περιοχές που είναι ανεπιθύμητο, την χρήση εμφυτευμάτων ή και τα δύο μαζί.

Αν θέλετε μεγαλύτερες καμπύλες, να βελτιώσετε το σχήμα ή απλά μία πιο ισορροπημένη και όμορφη εμφάνιση, ο ιατρός θα σας καθοδηγήσει ώστε να διαλέξετε την κατάλληλη θεραπεία για εσάς.

Ιδανικοί υποψήφιοι για την ανόρθωση γλουτών είναι οι ασθενείς που επιθυμούν να:

  • Αφαιρέσουν το περιττό δέρμα από το πάνω εσωτερικό μέρος του μηρού.
  • Αυξήσουν τον όγκο, τις καμπύλες και την προβολή των γλουτών τους.
  • Ανορθώσουν τους πτωτικούς γλουτούς που οφείλονται στη μεγάλη απώλεια βάρους ή στο πέρασμα του χρόνου.

Σχετικά με τη διαδικασία

Ο ιατρός εκτελεί τις χειρουργικές επεμβάσεις σε ιδιωτική κλινική πλήρως εξοπλισμένη. Η διαδικασία μπορεί να κρατήσει 1-3 ώρες  και εξαρτάται από τη μέθοδο που θα χρησιμοποιηθεί.

Αναισθησία

Ο ιατρός σε συνεργασία με έναν αναισθησιολόγο θα χρησιμοποιήσουν την κατάλληλη αναισθησία για να είστε άνετοι και ασφαλείς κατά τη διάρκεια της επέμβασης σας.

Τομές

Η θέση των τομών εξαρτάται από την τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί και από το μέγεθος και το σχήμα των γλουτών σας.

Στην βραζιλιάνικη ανόρθωση γλουτών ο ιατρός θα κάνει μικρές τομές σε περιοχές του σώματος όπως η κοιλιά, τα πλευρά, οι  μηροί και τα χέρια για να γίνει η λιποαναρρόφηση και να αφαιρέσει το ανεπιθύμητο λίπος.

Αυτό το λίπος θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια και θα τοποθετηθεί μέσω κάποιων μικρών τομών στους γλουτούς για να δημιουργηθεί ένα πιο σφιχτό και νεανικό σχήμα.

Στα εμφυτεύματα γλουτών, οι τομές μπορεί να γίνουν είτε στο πάνω είτε στο κάτω μέρος των γλουτών, και θα είναι κρυμμένες σε μια φυσική πτυχή του δέρματος. Μέσα από αυτές τις τομές μπορεί να τοποθετηθεί ένα μαλακό εμφύτευμα σιλικόνης.

Ανάρρωση και αποτελέσματα

Η διάρκεια της ανάρρωσης ποικίλει από άτομο σε άτομο. Είναι φυσικό να περιμένουμε κάποιους μώλωπες και οίδημα μετά την επέμβασή σας. Ενώ τα αποτελέσματά σας θα είναι άμεσα ορατά, θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες έως κάποιους μήνες για να δείτε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στις  καθημερινές δραστηριότητες μέσα σε 10-14 ημέρες και  στην εργασία μέσα σε 2-3 εβδομάδες.

Ο ιατρός θα σας συμβουλεύσει να απέχετε από έντονη δραστηριότητα για αρκετές εβδομάδες μετά την επέμβαση σας και θα σας καθοδηγήσει επίσης για τον  τύπο των ενδυμάτων συμπίεσης που μπορεί να είναι αναγκαίο να φοράτε.

Τα αποτελέσματα θα είναι μακροχρόνια και θα σας δώσουν την πιο νεανική και καλοσχηματισμένη εμφάνιση που επιθυμείτε.