Ανόρθωση Μετώπου Θεσσαλονίκη Ανόρθωση Μετώπου Θεσσαλονίκη
Χρόνος1-2 ώρες
Επίπεδο ΠόνουΜικρό
Διάρκεια αποτελέσματος10-12 χρόνια
ΤεχνικήΜετωπιαίο λίφτινγκ
ΑναισθησίαΕνσυνείδητη αναισθησία (Μέθη) / Γενική Αναισθησία
Κόστος€ € €
Διάρκεια αποθεραπείας2 εβδομάδες

Η ανόρθωση του μετώπου ή αλλιώς το μετωπιαίο λίφτινγκ χρησιμοποιείται για να διορθώσει τα πτωτικά φρύδια και για να μειώσει τις οριζόντιες ρυτίδες του μετώπου που μπορεί να προκαλέσει μια κουρασμένη ή λυπημένη εμφάνιση. Δεδομένου ότι τα μάτια είναι μια από τις πρώτες περιοχές που παρουσιάζουν σημάδια γήρανσης, η ανόρθωση μετώπου συνδυάζεται συχνά με βλεφαροπλαστική. Το αποτέλεσμα είναι μία πιο ξεκούραστη, νεανική και χαλαρή εμφάνιση.

Ιδανικοί υποψήφιοι για την ανόρθωση μετώπου είναι οι ασθενείς που επιθυμούν να διορθώσουν:

  • Την πτώση ή χαλάρωση των φρυδιών
  • Τις οριζόντιες γραμμές του μετώπου
  • Τις ρυτίδες στο μεσόφρυο

Σχετικά με τη διαδικασία

Ο ιατρός πραγματοποιεί τις χειρουργικές επεμβάσεις σε ιδιωτική κλινική πλήρως εξοπλισμένη. Η διαδικασία ενδέχεται να διαρκέσει 1-2 ώρες και εξαρτάται από την τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί.

Αναισθησία

Ο γιατρός σε συνεργασία με τον κατάλληλο αναισθησιολόγο θα χρησιμοποιήσουν την αναισθησία που απαιτείται για να είστε ασφαλείς κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Τομές

Ένα παραδοσιακό μετωπιαίο λίφτινγκ περιλαμβάνει μια στεφανιαία τομή η οποία ξεκινάει από το ύψος του αυτιού, συνεχίζει σε όλο το τριχωτό της κεφαλής και καταλήγει στο άλλο αυτί. Η τομή τοποθετείται εντός της γραμμής των μαλλιών έτσι ώστε η ουλή να μην είναι ορατή. Σε ασθενείς που έχουν σε υψηλό σημείο τη γραμμή των μαλλιών, η τομή τοποθετείται ακριβώς στην γραμμή των μαλλιών προκειμένου να αποφευχθεί η δημιουργία μεγαλύτερου μετώπου. Η λιγότερο επεμβατική ενδοσκοπική ανόρθωση μετώπου περιλαμβάνει αρκετές μικρότερες τομές οι οποίες τοποθετούνται στο τριχωτό της κεφαλής μέσω των οποίων μικρά εργαλεία τοποθετούνται σε θέση έτσι ώστε να έχουν πρόσβαση στις δομές του μετώπου και των φρυδιών. Μέσω αυτών των τομών ο γιατρός ανυψώνει το δέρμα του μετώπου προκειμένου να επανατοποθετήσει ή και να τροποποιήσει τους υποκείμενους ιστούς και μυς προκειμένου να δημιουργήσει μια πιο ομαλή και νεανική εμφάνιση, με φρύδια σωστά τοποθετημένα.

Ανάρρωση και αποτελέσματα

Η διάρκεια της ανάρρωσης εξαρτάται από την τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί και διαφέρει από άτομο σε άτομο. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα, είναι απολύτως  φυσικό να παρουσιαστούν οίδημα, μώλωπες και παραισθησία της περιοχής που πραγματοποιήθηκε η επέμβαση. Τα ράμματα αφαιρούνται έπειτα από διάστημα 1-2 εβδομάδων και οι περισσότεροι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία εντός 7-10 ημερών. Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά μόλις οι μώλωπες και το οίδημα υποχωρήσουν. Προγραμματίστε ένα ραντεβού προκειμένου να παραθέσετε περαιτέρω απορίες που τυχόν προκύψουν.

Το μετωπιαίο lifting επηρεάζει την περιοχή των ματιών;

Το μετωπίαιο lifting δεν επηρεάζει τις σακούλες κάτω από τα μάτια, ή το πόδι χήνας στην έξω πλευρά του ματιού. Για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα σε όλη την περιοχή, συνίστανται συμπληρωματικές θεραπείες, όπως η θεραπεία της βλεφαροπλαστικής.

Θα υπάρξουν ουλές;

Δυστυχώς πάντα υπάρχουν ουλές όταν επεμβαίνουμε το δέρμα καθώς στο τριχωτό της κεφαλής, τα μαλλιά δεν μεγαλώνουν μέσα σε μια ουλή. Ωστόσο, η ουλή μπορεί να μετακινηθεί αρκετά πίσω, ώστε τα μαλλιά να την κρύβουν τελείως.
Μπορείτε να ζητήσετε μία προσφορά από την φόρμα επικοινωνίας πατώντας το παρακάτω κουμπί!

| Ζητήστε ενδεικτικό κόστος


Σχετικά άρθρα